Daha önce hyperx cloud3 kablolu kullandım ve sesi kötüydü mikrofon,rahatlık ve oyun için iyi tabii ki fakat müzikte bence kötüydü 900 TL'ye aldığım zamanında daha iyi müziği hissettiriyordu bas ve yükseklik olarak.Ayrıca Anker soundcore Q30 kullanmıştım bassı hiç yoktu ve ses yine düşüktü...
havit 2015pro aldım bu ses ayarlarıyla müzik güzel geliyor cs2 de falan ayak sesleri için eq ayarları denedim atk topluluğundaki aşırı fark göremedim ayarlar arasında.Fiyatına göre bence iyi 2k civarı aşırı gecikme olmayan kablolu kablosuz bt jak desteği olan iyi bir kulaklık dip seste duymadım...
[H3 id='NiceHCK+NK1+Max+ok+iyiymi+yannda+a+ya+evirici+de+veriyorlarm+stoa+girseymi+keke+tekrar+anladm+kadaryla+bir+problem+olmayacak+gibi+attm+mcdodo+i+grr+sanrm']NiceHCK NK1 Max çok iyiymiş yanında a ya çevirici de veriyorlarmış stoğa girseymiş keşke tekrar, anladığım kadarıyla bir problem...
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı
Mcdodo OT-6970 Type-C 5A Dönüştürücü USB A 2.0 Hızlı Şarj ve Veri Aktarım Özellikli Siyah
Bu üçünü alacağım sanırım kulaklığı jak seçmemin sebebi xbox'a da takmak usb c dönüştürücü telefona takmak için ve usb-a'ya dönüştürme...