tardex isimli üyenin son içerikleri

1. tardex

Hangisini Tercih Etmeliyim Kulaküstü Kulaklık

Fifine H9 araştırdın mı peki ne düşünüyorsun kablolu olsa da
  2. tardex

Deniyim o halde kabul edilirse x9 veya fifine h9 deneyeceğim.İksiniden birini deneyeceğim yine sevmezsem 2015pro ya dönerim
  3. tardex

Kutuya hasar verdim biraz açarken benim iadeyi kabul etmezler bence trendyoldan almıştım
  4. tardex

Ben de denemek istedim bunu risk alamadım beklediğim gibi çıkmaz ve iade edemem diye
  5. tardex

Daha önce hyperx cloud3 kablolu kullandım ve sesi kötüydü mikrofon,rahatlık ve oyun için iyi tabii ki fakat müzikte bence kötüydü 900 TL'ye aldığım zamanında daha iyi müziği hissettiriyordu bas ve yükseklik olarak.Ayrıca Anker soundcore Q30 kullanmıştım bassı hiç yoktu ve ses yine düşüktü...
  6. tardex

havit 2015pro aldım bu ses ayarlarıyla müzik güzel geliyor cs2 de falan ayak sesleri için eq ayarları denedim atk topluluğundaki aşırı fark göremedim ayarlar arasında.Fiyatına göre bence iyi 2k civarı aşırı gecikme olmayan kablolu kablosuz bt jak desteği olan iyi bir kulaklık dip seste duymadım...
  7. tardex

Diğer ürünlerle arasında fiyat olarak neredeyse 2 kat fark var yine de daha iyi midir h2015 diğerlerine kıyasla ?
  8. tardex

[H3 id='Havit+Gamenote+H2015+Pro']Havit Gamenote H2015 Pro [/H3] [H3 id='ATK+Neptune+N9+Ultra+veya+Pro']ATK Neptune N9 Ultra veya Pro [/H3] [H3 id='MCHOSE+V9+PRO']MCHOSE V9 PRO[/H3] [H3 id='Fifine+Ampligame+H9']Fifine Ampligame H9[/H3] Önceliğim kablosuz fakat Fifine H9 katbekat daha iyiyse...
  9. tardex

Çözüldü✓ Iem Kulaklık İçin Problemler

Apple'a normal dönüştürücü yazmışlar diğerine ne var ne yok yazmışlar vardır bi bildikleri dedim bakayım ona o halde
  10. tardex

Fark olur mu peki ses kalitesinde veya yüksekliğinde
  11. tardex

[H3 id='NiceHCK+NK1+Max+ok+iyiymi+yannda+a+ya+evirici+de+veriyorlarm+stoa+girseymi+keke+tekrar+anladm+kadaryla+bir+problem+olmayacak+gibi+attm+mcdodo+i+grr+sanrm']NiceHCK NK1 Max çok iyiymiş yanında a ya çevirici de veriyorlarmış stoğa girseymiş keşke tekrar, anladığım kadarıyla bir problem...
  12. tardex

Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı Mcdodo OT-6970 Type-C 5A Dönüştürücü USB A 2.0 Hızlı Şarj ve Veri Aktarım Özellikli Siyah Bu üçünü alacağım sanırım kulaklığı jak seçmemin sebebi xbox'a da takmak usb c dönüştürücü telefona takmak için ve usb-a'ya dönüştürme...
Geri