Taret Gaming isimli üyenin son içerikleri

1. T

Hangi laptopu almalıyım

selam 40k bütçe ile laptop almayı düşünüyorum tamamen fan sesinden dolayı ve denemek için mac almak istiyorum macbook air m4 ile 2. el macbook pro m2 arasında kaldım fakat m2 prolarda çok farklı farklı model var biraz araştırdım ama çözemedim klavyenin üstünde dokunmatik erken olanda var typce...
  2. T

Çift whatsapp aktarma

selam yeni telefon aldım ve önceden iş gereği eski telefonumda çift sim ve çift whatsapp kullanıyodum bu iki whatsappı nasıl yeni telefonuma aktarıcam
  3. T

Ekran kartımı nasıl temizleyebilirim?

Tamam hocam teşekkürler yinede sökmeyi planlamıyorum şuanlık değiştirme hedefim var o yüzden fönle idare edicez artık :D
  4. T

Hocam fön tuttum puanlık iyi ama ne dediğinizi tam anlamadım
  5. T

Fön makinesi tarzı mı hocam
  6. T

Manli rtx 3080 ekran kartım var genelde 2-3 ayda bir temizlerim şuan dereceleri fazla artmaya başladı temizlemeye karar verdim ve çok kötü durumda normalde ekran kartını söküp(kasanın içinden)bi kürdan yardımıyla tozları dışarı çıkarırdım şuan çok toz var ve köşelere sıkışmış durumda kartı...
  7. T

🔥İndirim Samsung Monitörlerde Eğitim İndirimleri

Kampanyanın bitiş tarihini bilen varmı üstün körü baktım ama göremedim yardım ederseniz sevinirim.
  8. T

Çalınan Valorant Hesabım Kilitlemiş

hocam ticket atmak sorun değil hangi konuda hangi başlıkla atıcam ticketi
  9. T

yok başka çarlara girebiliyorum hocam
  10. T

buraya konu açma sebebimde farklı bi yöntem bilen birileri olmasıydı yoksa normal yollarla çok şey denedim 15 ticketim red yedi sadece hesaptan yazdığım bide farklı farklı yerlerden attığım bi 15 dha vardır
  11. T

suyu içeli çok oldu hocam inan bana yutmadan önce son denemelerim bunlar
  12. T

nereye başvurmam gerek hocam ticket artık umursamıyo riot 1737666182 dediğiniz gibi çok yüksek ihtimal hile açmış bu da işi çok zorlaştırıyor
  13. T

onu nasıl yapıcaz hocam tüketici haklarıyla valorantı hocam bu aralar çok yapılcan bişey biliyorum ama öyle bişey yapmadım hesabım çalındı çok fazla kişide vardı iyi de dizdiğim bi hesaptı champions 21 vardı içinde herkes 1 el 1 el derken oyunu bıraktım geri döndüğümde sadece geri alabildim
  14. T

mart 2023te valorant hesabım çalındı 3 ay önce geri aldım ama aldığımd lol hesabım sağlam(hiç dokunulmamış) valorant ise süresi kilitlenmişti 3 ay ne yapsamda ne etsemde riota bi türlü derdimi açıklayamdım hesap kilitlendiğinde hesaba erişimim yoktu nasıl ve ne ile yaptığı ile ilgili hiçbir...
Geri