TaricaT isimli üyenin son içerikleri

1. T

Pc hemen kapanıyor ACILL

Sağol reis fanın bı yeri iyi girmemiş fark etmedim eyvallah 1693281742 Öyleymiş zaten daha taksiti bitmeden dedim ne oluyor, eyvallah hocam
  2. T

Pc hemen kapanıyor ACILL

Reis gece 11 gibi iyiydi fanlar tozların diye kasada ki ön fanları temizledim ve acaba macun az mı kaldı ya da kurudu mu diye CPU fanı da çıkardım bı sorun yoktu takarken biraz zorlandım ama onu da taktım sonra açtım PC yi ve CPU fanı hızlı dönmeye başladı sonra PC kapandı ama sıcaklıkta iyiydi...
  3. T

Pc hemen kapanıyor ACILL

Pc açtığımda CPU %100 çalışıyor daha ana ekrandayken sonra yavaşlıyor ve kapanıyor neden olabilir lütfen hemen YARDIM EDIN
  4. T

Max 15k ya hazır sistem ACIL HOCAM

Valla çok teşekkür ederim hocam, ultra da 50fps den fazla alsın yeter şuan, iyi günler diliyorum hocam
  5. T

Teşekkürler hocam, sizce rdr cyberpunk gibi büyük oyunlar min. kaç FPS görür tahmini?
  6. T

Valla 15k sınırım şuan bı bakayım tekrar alabilirsem 5600 alırım.
  7. T

Hocam 5500 dar boğaz yapar mı ki
  8. T

Bilgisayarlara zam gelmeden hemen bir tane sistem almam lazım güvenilir bı yerden bildiğiniz hazır sistem var mı?
  9. T

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

GTA yı nostalji olsun diye aldım ama Mafia yı aldıysan kesin al,iyi oyunlar:)
  10. T

Ikinci el ekran kartı güvenilir mi.

https://www.afybilisim.com/urun/sapphire-rx-6700-xt-pulse-oc-11306-05-20g-192-bit-gddr6-12-gb-ekran-karti-outlet?srsltid=AR57-fAopo51VbcR6_co8WA4pQ2C4LHcddBZ4BPEx0i1Wgf0MXLTkbRUgBw Sizce güvenilir midir bu site?
  11. T

Bayramda f/p sistemler gelir mi bayrama özel

Donanım arşivi YouTube videosunda ki 6650xt li olan sistemi alicaktim da stoklar bitmiş en geç bayramda bı sistem almam lazım bayrama özel sistemler çıkar dimi?
  12. T

Sistem iyi mi?? sorunu varmı?

Güç kaynağı düşük kalabilir ama güzel sistem anakarttı daha iyi olabilir MSI 4 tane ram soketli olanlar daha iyi gider biraz daha para ekle istersen, eklemesen de bir şey olmaz
  13. T

Rx 6700 XT'li Si̇stem Aldim Si̇zce H.o Mu G.o Mu

H.O dostum üzmez seni tekrardan h.o
Geri