Tarih Sevdalısı isimli üyenin son içerikleri

1. Tarih Sevdalısı

Yapay Zeka Seslendirme Tavsiyeleri

Minimax audio nasıl?Ayrıca hangi sesleri önerirsiniz ücretsiz olarak öğrenci olduğum için premium almam zor😔
  2. Tarih Sevdalısı

Yapay Zeka Seslendirme Tavsiyeleri

Merhaba iyi günler yapay zeka ile seslendirme ücretsiz olarak hangi siteleri önerirsiniz arkadaşlar?Seslendirme alanı Tarih videoları için olacak erkek ses olursa çok daha iyi olur.Podcast olarakta düşünüyorum ondada iki erkek sesi varmı karşılıklı bildiğiniz?Birde telif gelirmi yapay zeka...
  3. Tarih Sevdalısı

Bluetooth Alıcı Verici Ses Adaptör Önerisi Radyo İçin

Merhaba iyi akşamlar tekrardan sağolun lâkin hiç görüp geri dönüş yapan olmadı forumda bu işlerden anladığınız kişiler varmı acaba?
  4. Tarih Sevdalısı

Yükseltme nasıl oluyor peki bilmiyorum?
  5. Tarih Sevdalısı

Yükseltme nasıl oluyor ayrıca şimdi yapsam olamazmı ?Diğer Forum sitelerinde de varmı yükseltme?
  6. Tarih Sevdalısı

Sağolun yinede birilerine danışmak istiyorum forumda bu aparatları bilen yardımcı olabilecek bildiğiniz kişiler var mı?
  7. Tarih Sevdalısı

Benimkinde yok maalesef vivo V50 Lıte 5g siz adaptör olarak elden internetten tam marka model önerebilir misiniz??Şarjı hızlı dolacak bir günü çıkaracak?
  8. Tarih Sevdalısı

Telefon yeni model hafıza kart yeri yok.Yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.
  9. Tarih Sevdalısı

Radyo dinlemek istemiyorum içine hafıza kartı takip müzik,bazı program kayıtlarını atıp dinlemek istiyorum telefonda fazla yer kaplıyor birde hepsini koyamıyorum ikide bir indir sil yapacam zahmetli iş😔. Bluetooth alıcı verici adaptör biliyormusunuz?
  10. Tarih Sevdalısı

Merhaba arkadaşlar elimde linkteki (https://cdn.dsmcdn.com/ty1855/prod/QC_ENRICHMENT/20260416/03/3286d0d0-daa7-3d28-ae74-3c513a82f126/1_org_zoom.jpg için Google Görsel Sonuçları) gibi küçük taşınabilir lityum pilli bir radyo var lâkin Bluetooth özelliği yok ben yürürken daha çok kullanacağım...
  11. Tarih Sevdalısı

Radyoda Toplu Halde Müzik Çalma

Selamünaleyküm hayırlı günler sorularıma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum 😔.
  12. Tarih Sevdalısı

Radyoda Toplu Halde Müzik Çalma

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar djital küçük taşınabilir radyom var USB küçük büyük hafıza kartı takılabilen lityum pilli telefonda çok yer kaplıyor müzikler birde çok fazla müzik var dinlemeyi düşündüğüm ikide bir telefonda silip yenilerini koymak istemiyorum onun için hafıza kartına atıp...
  13. Tarih Sevdalısı

YouTube'da Bir Kanalın Videolarını Toplu Halde Seçip Oynatma Listesi Yapmak Mümkün Mü?

Eyvallah Allah razı olsun zahmet verdim akşamı şerifleriniz hayr olsun.
  14. Tarih Sevdalısı

YouTube'da Bir Kanalın Videolarını Toplu Halde Seçip Oynatma Listesi Yapmak Mümkün Mü?

Birde dosya gönderme işini biliyormusunuz?
  15. Tarih Sevdalısı

Premiumda iniyor ama telefona inmiyor.Ayrıca 1.000 küsur video tek tek liste zor 😔
Geri