Tarih Sevdalısı isimli üyenin son içerikleri

1. Tarih Sevdalısı

Radyoda Toplu Halde Müzik Çalma

Selamünaleyküm hayırlı günler sorularıma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum 😔.
  2. Tarih Sevdalısı

Radyoda Toplu Halde Müzik Çalma

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar djital küçük taşınabilir radyom var USB küçük büyük hafıza kartı takılabilen lityum pilli telefonda çok yer kaplıyor müzikler birde çok fazla müzik var dinlemeyi düşündüğüm ikide bir telefonda silip yenilerini koymak istemiyorum onun için hafıza kartına atıp...
  3. Tarih Sevdalısı

YouTube'da Bir Kanalın Videolarını Toplu Halde Seçip Oynatma Listesi Yapmak Mümkün Mü?

Eyvallah Allah razı olsun zahmet verdim akşamı şerifleriniz hayr olsun.
  4. Tarih Sevdalısı

YouTube'da Bir Kanalın Videolarını Toplu Halde Seçip Oynatma Listesi Yapmak Mümkün Mü?

Birde dosya gönderme işini biliyormusunuz?
  5. Tarih Sevdalısı

Premiumda iniyor ama telefona inmiyor.Ayrıca 1.000 küsur video tek tek liste zor 😔
  6. Tarih Sevdalısı

Çok sağolun bin küsur video var arşivime eklemek istiyorum toplu halde oynatma listesi yapmak istiyorum ama bulamadım yolunu😔.Radyo işiyle ilgili sorularımın cevabını nereden bulabilirim yada forumda bu işi bilebilecek birileri varmıdır bilginiz var mı? 1784058619 Toplu halde nasıl...
  7. Tarih Sevdalısı

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar sorularıma bilgisi olup en müsait olduğunuz kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.
  8. Tarih Sevdalısı

Selamünaleyküm hayırlı günler birkaç farklı sorum olacaktı en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun.Youtube'da bir kanalın videolarını toplu halde seçip oynatma listesi yapmak mümkün mü 100'erli şekilde oynatma listeleri olacak android telefondan yapmak durumundayım bilgisayarım...
  9. Tarih Sevdalısı

Google Chrome ve Opera Tarayici Hataları

Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı akşamlar laptopra Google Chrome hay aksi hatası veriyor birde ekran bir anda beyaz ve siyah oluyor yavaş Opera'da yetersiz bellek hatası ve siyah ekran sorunu var ne önerirsiniz?Laptop'a oyun video edit programı yükleyemiyorum internette de rahat gezinemiyorum...
  10. Tarih Sevdalısı

Sistem Önerisinde Bulunabilecek Olan Var mı?

Ben şimdi ne yapmalıyım yeni ekran kartını bekleyeyimmi
  11. Tarih Sevdalısı

Ne alayım peki benim tebilon linkinde ki sistemler nasıl
  12. Tarih Sevdalısı

Çok kafam karıştı bekleyeyim mı alayım mi?
  13. Tarih Sevdalısı

Hemen almalımıyım yoksa o diğer sistemi bekleyeyimmi
  14. Tarih Sevdalısı

O sistemin özellikleri neler?
  15. Tarih Sevdalısı

Maalesef toplama bilgisayarı toplamam imkansız hazır almak istiyorum ne zaman çıkar ve fiyat belli olur tahmini
Geri