Tarık Baskan isimli üyenin son içerikleri

1. Tarık Baskan

Monitör dahil 26k sistem önerisi

Intel ekran kartları nasıl hiç bilmiyorum Nvidia ya da amd alırım muhtemelen
  2. Tarık Baskan

Monitör dahil 26k sistem önerisi

https://www.itopya.com/vok-ready-v2-intel-core-i3-13100f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-512gb_h28712 https://www.itopya.com/modart-fast-v4-intel-core-i3-14100f-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr5-5_h28749...
  3. Tarık Baskan

Saçlarım uzamıyor şekil almıyor

Önceden kullanmıyordum sonra saçım bozulmaya başladığında kullanmaya başladım saçımı daha yumuşak hissediyorum ama hala saçım bozulmaya devam ediyor
  4. Tarık Baskan

Saçlarım uzamıyor şekil almıyor

Saçlarıma şekil veremiyorum ve uzamıyor ne yapabilirim? 1734887853 Saçımı önceden kısa kullanıyordum uzatmaya karar verdim 2 aydır neredeyse hiçbir uzama yok ve şekil de veremiyorum saçlarıma özellikle sol tarafı kendi kafasına göre şekil alıyor. Saç işlerinden pek anlamam bir ara...
  5. Tarık Baskan

Yardım Güvenli İnternet kapalı olmasına rağmen oyun indiremiyorum.

Nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?
  6. Tarık Baskan

Turkcell'in mobil uygulaması üzerinden kapattım.Başka bir yerden kapatmam veya başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?
  7. Tarık Baskan

Hiçbir profil yok kapattım.
  8. Tarık Baskan

Epic Games üzerinden Rainbow Six Siege indireceğim.Yükleye bastığımda Ubisoft Connect'e atıyor.Orada biraz beklettikten sonra yükleme ekranına geçiyor ama sabit bir şekilde kalıyor.Güvenli internet kapalı.VPN ile denediğimde yükleme oluyor.Ne yapabilirim?
  9. Tarık Baskan

Artık Windows 11'e geçilir mi?

Özel bir duygum yok win10'a karşı nötrüm.Win11 arayüzüyle çok çekici geliyor bana. 1719147997 Başkaları geçebilirsin sistemin iyi dedi.Geçmememi gerektiren sebep nedir?
  10. Tarık Baskan

r5 1600 gtx 1660 var bazıları yeterince güncel mi win11 için? 1719145231 Performans kaybı vs. var mı hocam? 1719145263 24h2 dediğiniz yeni sürüm mü?Ne zaman çıkacak? 1719145288 Performans kaybı yaşarsın diyenler var o biraz kafamı karıştırıyor.
  11. Tarık Baskan

Merhabalar.Windows 11'in çıkışı üzerine 3 yıl oldu.İlk zamanlarda kullanan kişiler çok fazla sorun olduğunu söylüyordu.Aradan baya zaman geçti o sıkıntılar çözüldü mü, şuan kullanan kişiler memnun mu, sistemim geçebilecek kadar güncel mi, bunları merak ediyorum.
  12. Tarık Baskan

F/P Kaliteli Klima Önerisi

Siz kullanıyorsanız veya çevrenizde kullanan varsa deneyimlerini öğrenebilir miyim?
  13. Tarık Baskan

F/P Kaliteli Klima Önerisi

20-25k bütçemiz var. Kullanacağımız odanin büyüklüğü 20 metrekare civarında.
  14. Tarık Baskan

MSÜ Sınavı Nasıl Geçti?

Hocam şaka olduğunun farkındayım azıcık mantık :D
Geri