İçerik üretmeyi denemedim. Belki çok sırıtmaz sesi güzel veriyor fakat bence içerik üretmek için ayrı mikrofon almak daha mantıklı. Nasıl olsa çıkaracağın içeriğe yatırım yapmalısın.
AMD almayı düşünmüyorum yazılım desteği açısında NVIDIA'nın fazla gerisinde kalıyor bence.
1719848295
Ne kadar olur hocam yani 3060Ti almak daha mantıklı olacaksa o konuda ona da yönelebilirim.
Bütçe kısmı pek önemli değil aklımda 3070 veya 3060ti var ikinci elden almayı planlıyorum. İnternette 13100F ve 3070 ile alakalı pek bir şeyde bulamadım. Sizce besler mi ve hangi kartı tercih etmeliyim?
Hocam son zamanlarda ekonomi stabilleşti ve öncesine göre enflasyon sabitlendi aslına bakarsak. Veya kur artık 3-4 aydır 32 civarında dolaşıyor. Bunun sebebine gelecek olursak kısa vadeli bir ekonomi planı ile ülkeye sıcak para girişi sağlanıyor (faiz ile). Hatta dolar düşmesin diye TCMB...
Saçma falan değil doğru olanı yapıp ailen ile vakit geçiriyorsun. İlerleyen vakitlerde eğer ailenden birini kaybedersen bu yaptıklarını hatırlayıp mutlu olacaksın. Bende dahil olmak üzere yüksek ihtimal çoğumuz ailesiyle vakit geçirmeyi ihmal ediyor. Ailemizden birini kaybetmeden önce onunla...