Tarik Enes isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ EPİC GAME GTA V açılmama hatası

Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?
  2. T

Palit gamerock 5080 satıcı

İhtiyaç duyuyorsan alınır. Hissedilecek bir geçiş olur.
  3. T

Ekran kartı önerisi ?

İstediğim herhangi bir şeye? Beni bulabilirsin yardımcı da olurum. Fikirlerin benim nezdimde komik çünkü.
  4. T

Razer blackshark v2 x alinir mi?

İçerik üretmeyi denemedim. Belki çok sırıtmaz sesi güzel veriyor fakat bence içerik üretmek için ayrı mikrofon almak daha mantıklı. Nasıl olsa çıkaracağın içeriğe yatırım yapmalısın.
  5. T

Razer blackshark v2 x alinir mi?

2 seneyi geçkin bir süredir kullanıyorum. Bir eksisini görmedim, fiyatında rakipsiz bana kalırsa.
  6. T

4060 ve 7500f mi, 4060Tİ ile 5600 mü?

Uzun vadede AM5 ve DDR5 olmasından kaynaklı ilk seçenek daha mantıklı duruyor. Ama ben olsan 4060ti ve 5600 alırdım.
  7. T

Sonunda bilgisayar aldım sizce nasıl?

Neresindesiniz hocam? (Ben de konyadayım geçen sene gelmiştim)
  8. T

Çözüldü✓ konu çözüldü

O fiyata çıktıysa sat gitsin. Düşünme bile.
  9. T

13100F aldım hangi ekran kartını almalıyım?

AMD almayı düşünmüyorum yazılım desteği açısında NVIDIA'nın fazla gerisinde kalıyor bence. 1719848295 Ne kadar olur hocam yani 3060Ti almak daha mantıklı olacaksa o konuda ona da yönelebilirim.
  10. T

13100F aldım hangi ekran kartını almalıyım?

Bütçe kısmı pek önemli değil aklımda 3070 veya 3060ti var ikinci elden almayı planlıyorum. İnternette 13100F ve 3070 ile alakalı pek bir şeyde bulamadım. Sizce besler mi ve hangi kartı tercih etmeliyim?
  11. T

Topladığım RX 6600 R3 3300x sistem nasıldır?

Şu an aynı fiyata sıfır 3600 var hocam https://www.qp.com.tr/amd-ryzen-5-3600-3-6-4-2-ghz-am4-islemci-multipack
  12. T

Öneri RTX 4060 TI 12GB/16GB SİSTEM TOPLANIR MI?

İş konusunda AMD Nvidia'nın fazlasıyla gerisinde hocam. Blender'da falan AMD kartlar ile bazı özellikler kullanılamıyordu.
  13. T

Ekonomi kötü ne olacak

Hocam son zamanlarda ekonomi stabilleşti ve öncesine göre enflasyon sabitlendi aslına bakarsak. Veya kur artık 3-4 aydır 32 civarında dolaşıyor. Bunun sebebine gelecek olursak kısa vadeli bir ekonomi planı ile ülkeye sıcak para girişi sağlanıyor (faiz ile). Hatta dolar düşmesin diye TCMB...
  14. T

Akşamları annemle konuşmam saçma mı?

Saçma falan değil doğru olanı yapıp ailen ile vakit geçiriyorsun. İlerleyen vakitlerde eğer ailenden birini kaybedersen bu yaptıklarını hatırlayıp mutlu olacaksın. Bende dahil olmak üzere yüksek ihtimal çoğumuz ailesiyle vakit geçirmeyi ihmal ediyor. Ailemizden birini kaybetmeden önce onunla...
  15. T

1080p İçin Ekran Kartı !!

Sepette 15k değerlendirilebilir. https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u24236
Geri