rust oynuyosanız işlemci çok önemli özellikle masaüstü kısmında x3d serisi işlemciler laptopda da var mı bilmiyorum bu seri ama çok iyi iş çıkarıyor rustta
yok direkt klavyem var zaten aula f75 ama streamdeck gibi kullanabileceğim bi tuş takımı arıyorum bulamadım asla hiçbi yerde temuda buldum onlar da 60 euro civarı şu tarz bi şey
Streamdeck gibi bi sistem yapmak istiyorum ama aşırı pahalılar tuşlarına komutlar atayabileceğim bi tuş seti arıyorum ne bileyim obsde kayıt başlatırım durdururum soundpad kullanırım onu basarım falan filan
kral ben 6000kya düştüğünde aldım gayet iyi 165 hzden geçtim hz farkını cs lol valoda anlayabiliyorum ama rust oynuyorum 120-130 fps alıyorum mesela hz de farketmedi.
rustta renkler önemli mesela geceleri parlaklık açman gerekiyo hangi monitörde olursa ol ve bunda da yapıyorum gayet iyi...
arkadaşlar baya kötü bi mikrofon özellikle mikrofon ayağınız yoksa asla almamanız gerekiyor uzaktan sesinizi hiç alamıyor dibinde olmadıkça paranızla rezil olmamanızı öneririm
13400f ve asus h610m-k ve 32gb ddr4 ram kullanıyorum ve ama h610m-k baya yetersiz kalıyor diye okudum vrm soğutucusu ve oc desteği olmadığı için
ddr4 anakart tavsiyesi lazım şuanda kullandığım anakartın 1 tane m2 slotu var ama elimde fazla 500gb m2ssd var 2 tane m2 slotu olursa daha iyi olur...
i5-13400F
32gb 3200mhz ram
ASUS 3060 12GB Vram
asus H610m-k anakart
Rust oynuyorum ve güçlü işlemci gerektiren bir oyun o yüzden 7800x3d ye geçme düşüncem var ama piyası bilmiyorum DDR5 AM5 anakartlar ramler ne almam gerekiyor geçmek için ? en optimal seçenekler neler şuan ? 20-25k ya bu işin...
Görüntülü konuşurken karşı tarafın sesi benim mikrofondan ses çıkıyorsa kesiliyor
Telefon modelim iPhone 14 Pro
Facetime , whatsapp farketmiyo ikisinde de oluyor nedir bunun çözümü?
İllallah ettim bulamadım asla çözüm bulamıyorum yardım edin lütfen.
6-7k bütçe ayırdım.
Kule tipi soğutucum var.
h610m-k anakartım 3060 8gb ekran kartım var.
-14600K mı almalıyım bi yerde anakartın o kadar güçlü işlemciyi tam performans çalıştıramaz gibi bi yazı gördüm.
-Anakart + daha 13400f e param yeter mi mantıklı mı ?
iyzico+ parolapara gibi...