Kesinlikle katılmıyorum. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve kesinlikle qled den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Oled tv ye göre bir karşılaştırma yapamıyorum daha önce karanlıkta deneyimleme fırsatım olmadığı için fakat neden oled almadım da veya neden daha fazla diming zone'u olan tv almadım...
Mi Stick 4K cihazı var onun kumandasıyla denedim şimdi ama televizyonun Bluetooth kısmında Xiaomi RC çıkmıyor. MacBook a bile bağlanıyor televizyonda gözükmüyor :D
Ayarlara girip en alta indiğinizde "uzaktan kumandalar ve aksesuarlar" kısmı var. Oraya girdikten sonra elinizdeki başka Bluetooth özellikli kumandayı(tv box/projeksiyon vs) eşleme moduna alırsanız televizyonu o kumanda ile kullanabilirsiniz.
Tabi her özelliği %100 uyumlu çalışmıyor ama...
Evet hocam aradıktan yaklaşık 1 - 1.5 saat sonra geldiler.
1763229891
12 Kasım gün içinde sipariş verdim 85 ilk olanı. Dün akşama kadar kargolanmamıştı. Akşam müşteri hizmetlerini aradım rica ettim. Hızlandırma talebimi ilettiklerini söylediler birkaç saat sonra kargoya verildi oldu, bugün de...
Bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz :)
Ben de 65 lik olanı ilk alanlardan biriyim ama geldiğinden beri kutusu kapalı duruyordu. 85 likte indirim olursa onu alırım bunu direkt iade ederim diyodum olmadı… Sonra 12 Kasımda gaza gelip 85 liği aldım Amazondan. Cuma akşam kargoya verildi. Bugün...
Bence biraz izleme alışkanlığına bağlı. Şuan projeksiyon kullanıyorum ve koltuk ile perde arasında 2.6 metre var. Yaklaşık perde büyüklüğüm 89". İlk başta herkes çok büyük değil mi diyordu fakat izledikten sonra hepsi çok beğendi. O nedenle 85 inç almayı düşünüyorum. Siz de büyük bi ekran...