tarikbaba02 isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim 3 Adet Kamp Sandalyesi 888 (TANE 296 TL)

Bunlar çok rahatsız ya sürekli indirime giriyorlar ben 2 tane aldımda pişman oldum ama yapacak bişi yok zorla kullanıyoruz. Kimseye tavsiye etmem
  2. T

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Geçtiğimiz pazar evlilik teklifinde müzik açmak için kullandım dışardada sesi gayet iyi, normalde pc ile kullanıyorum hikayeli oyunlarda. Sesin arkadan mı önden mi olduğu anlaşılmıyor tabi ama sağ veya sol stereo kısmı iyi seslerde net öneririm.
  3. T

🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

İsraili boykota çağırınca mırın kırın eden tipler ülkere karşı geliyorsa yolumuz bellidir kesin vatana millete bi faydası vardır da ondan boykot
  4. T

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Ben kardeşime almıştım bayıldım, 4500e aldığım lenovo r25ten bir fark göremedim. Hatta pivotu olmaması bence masası ufak olanlar için çok iyi çünkü ayakları incecik hiç yer kaplamıyor. 1080p'de bence daha yüksek kaliteye ihtiyaç yok zaten piksel yoğunluğu düşük kalmaya başladı artık şimdi param...
  5. T

🔥İndirim KODAK 1TB Sata SSD Vergiyle beraber 1039TL

Temu güvenilirmidinr bilmem ama geçen prş 1200 ve 1500er tllik iki paketimi iptal ettim cuma günü bankama yattı para direkt, vergiyide geri alıyorsun zaten senin info nerden geliyor acaba
Geri