Bende zamanında heveslenmiştim güzel şık görünüyor ama o fiyata ikinci monitörü alıp monitör koluyla yan monitör kullanmanın daha mantıklı olacağına karar verdim.
Zamanında çin malı buna benzer ekranım vardı ama sürekli hareket olan ufak bir ekran olunca masada oyun oynarken çok dikkat...
125w üzeri TDP'li işlemci soğutmayacaksanız 240mm giriş-orta seviye bir sıvı soğutucu rahat soğutuyor. Bence çok takılmayın 360mm soğutucunun radyatör kalınlığına. Ben 7800x3D'yi miniITX sistemde AXP90-X47 soğutucuyla bile rahat çalıştırıyorum. Daha önce 240mm sıvı soğutucuda maksimum %40 fan...
Deneyeyim lütfen, 20 yıllık bilgisayar hayatımda hiçbir kulaklığım için EQ ayarı yapmak zorunda kalmamıştım :)
Bu arada CS2'de maç attım iyiydi DTS ayarından sonra ama yine de Cloud 2 tadı yok. Belki benim alışkanlığım.
1737731685
Gecikme yok. CS2 için OK bir kulaklık.
1737731729
Kırmızısını...
Birtek DTS adımını yapmamıştım. Daha iyi oldu ama silah sesleri baya inceldiği için uzun vadede rahatsız eder mi bakmak lazım. DTS öncesi Cloud 2 Kabloluya 100 puan versem Cloud 3'e 70 verirdim. Şimdi 85-90 civarı veririm. Özellikle müzik performansı arttı ama yine de müzik zevki çok düşük...
Vatanbilgisayar'dan 4600'e bugün mağazadan teslim olacak şekilde aldım. Heyecanlı bir şekilde teslim almaya gittim ama eve dönüş sonrası büyük hüsran yaşadım.
Cloud II kablolu kullanıyordum açıkçası çöpe atılmış 4600TL gibi bir şey oldu. Güncelledim ses ayarlarını filan yaptım ama nafile...
ASUS TUF B550 Anakart ve Hyper X RGB Ramlerle ben üste takamadım. VRM soğutması küçük olan ve düşük profil ram kullananlar takabilir. Bu kasanın tek artısı malzeme kalitesi ve içerisinden RGB kontrolcüsü çıkması.
Ben fanları söküp boş halde satmıştım bu kasayı.
Ben 1 yıl kullandım 3060TI ve 2K monitör. vRAM hiç sıkıntı olmadı. Tabi Hogwarts Legacy gibi vram sıkıntılı oyunu denemedim. VRAM i geçtim 16Gb ram de yetmiyor bu oyuna.
Bence geleceğe dönük 2K monitör alın.
RAM frekans/timing ayarlaması yapıyor her seferinde. Expo RAM ayarlarında auto seçeneği varsa manuel yada default deneyin. Bu güne kadar okuduğum ve izlediğim videolardan bu bilgiye sahibim. Genel bir sorun AM5 için.
Forumun konusu "Sıcak Fırsatlar".
"İndirim" başka bir şey "Fırsat" başka bir şey. Mümkün olduğunca fırsatları paylaşıyoruz bu forumda ve bu paylaştığın "Fırsat" değil.
Yine de çaban için teşekkürler ama her indirimi fırsat olmadığı sürece paylaşmayalım lütfen. Vakit kaybettiriyor.