tarikuc isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Bana başvurudan 1 yada 2 gün sonra geldi o kampanya. İlk gün uygulamada gözükmedi. Sonra "Size Özel" kısmında çıktı katıldım.
  2. T

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Bende zamanında heveslenmiştim güzel şık görünüyor ama o fiyata ikinci monitörü alıp monitör koluyla yan monitör kullanmanın daha mantıklı olacağına karar verdim. Zamanında çin malı buna benzer ekranım vardı ama sürekli hareket olan ufak bir ekran olunca masada oyun oynarken çok dikkat...
  3. T

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME LC 360 ARGB 3930TL (Peşin fiyatına 3 taksit)

125w üzeri TDP'li işlemci soğutmayacaksanız 240mm giriş-orta seviye bir sıvı soğutucu rahat soğutuyor. Bence çok takılmayın 360mm soğutucunun radyatör kalınlığına. Ben 7800x3D'yi miniITX sistemde AXP90-X47 soğutucuyla bile rahat çalıştırıyorum. Daha önce 240mm sıvı soğutucuda maksimum %40 fan...
  4. T

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless 4.699 TL

Deneyeyim lütfen, 20 yıllık bilgisayar hayatımda hiçbir kulaklığım için EQ ayarı yapmak zorunda kalmamıştım :) Bu arada CS2'de maç attım iyiydi DTS ayarından sonra ama yine de Cloud 2 tadı yok. Belki benim alışkanlığım. 1737731685 Gecikme yok. CS2 için OK bir kulaklık. 1737731729 Kırmızısını...
  5. T

Gecikmeyi pek hissetmedim, video filan izledim, gece birkaç CS2 maç atarım o sırada daha net anlarım.
  6. T

Birtek DTS adımını yapmamıştım. Daha iyi oldu ama silah sesleri baya inceldiği için uzun vadede rahatsız eder mi bakmak lazım. DTS öncesi Cloud 2 Kabloluya 100 puan versem Cloud 3'e 70 verirdim. Şimdi 85-90 civarı veririm. Özellikle müzik performansı arttı ama yine de müzik zevki çok düşük...
  7. T

Kullanmadım. Önerdiğiniz bir ayar varsa deneyeyim. Gecikme bakımından kesinlikle yok.
  8. T

Vatanbilgisayar'dan 4600'e bugün mağazadan teslim olacak şekilde aldım. Heyecanlı bir şekilde teslim almaya gittim ama eve dönüş sonrası büyük hüsran yaşadım. Cloud II kablolu kullanıyordum açıkçası çöpe atılmış 4600TL gibi bir şey oldu. Güncelledim ses ayarlarını filan yaptım ama nafile...
  9. T

❌İndirim Bitti! ASUS Tuf Gamıng Gt301 2.229 TL

ASUS TUF B550 Anakart ve Hyper X RGB Ramlerle ben üste takamadım. VRM soğutması küçük olan ve düşük profil ram kullananlar takabilir. Bu kasanın tek artısı malzeme kalitesi ve içerisinden RGB kontrolcüsü çıkması. Ben fanları söküp boş halde satmıştım bu kasayı.
  10. T

Bitmeden Yetişin RTX 4070 14949 TL !!!

Ben kutu açılışına da bakarım, bunun 4070 TI modeli merdiven altı paketleme gibi duruyordu. Güven vermiyor o yüzden.
  11. T

3060ti 1080p vs 1440p

Ben 1 yıl kullandım 3060TI ve 2K monitör. vRAM hiç sıkıntı olmadı. Tabi Hogwarts Legacy gibi vram sıkıntılı oyunu denemedim. VRAM i geçtim 16Gb ram de yetmiyor bu oyuna. Bence geleceğe dönük 2K monitör alın.
  12. T

Asus Rog Strix B650E-F Gaming Geç Açılma

Evet. Ama dediğim gibi geç boot sorunu genelde anakartlar ile alakalı. Bazı anakartlarda çözüldü.
  13. T

Rtx 4070 ti msı mı asus mu

Anakartınızın modeliyle aynı alın, RGB kontrolü için tek yazılım olur. İkiside güzel model.
  14. T

Asus Rog Strix B650E-F Gaming Geç Açılma

RAM frekans/timing ayarlaması yapıyor her seferinde. Expo RAM ayarlarında auto seçeneği varsa manuel yada default deneyin. Bu güne kadar okuduğum ve izlediğim videolardan bu bilgiye sahibim. Genel bir sorun AM5 için.
  15. T

❌İndirim Bitti! MSI RX 6950 XT Gaming X Trio 16G 256 Bit GDDR6 16 GB Hepsiburada 18.399 TL

Forumun konusu "Sıcak Fırsatlar". "İndirim" başka bir şey "Fırsat" başka bir şey. Mümkün olduğunca fırsatları paylaşıyoruz bu forumda ve bu paylaştığın "Fırsat" değil. Yine de çaban için teşekkürler ama her indirimi fırsat olmadığı sürece paylaşmayalım lütfen. Vakit kaybettiriyor.
Geri