GT820M baya garip bir karttı 3 yıl önceye kadar o kartla her oyunu 20 fps oynuyodum çok zevk alıyodum. Şimdi o kadar zevk alamıyorum eski zamanların tadı mı başkaydı yoksa yaşla mı alakalı bilemedim.
Arkadaşın dediği gibi 6 saat oynamanızda sorun olabilir çünkü sıvı soğutmalar sürekli içerdeki sıvıyı döndürür ve bi zamandan sonra sıcaklıklar artar bu durumlarda hava soğutmalar daha iyidir. Ve sistem yüksek ısıdayken bi anda kapatman zararlıdır. Oynadığın oyundan veya yaptığın işten çıkman...
Bende Gainward RTX4060OC var. Sizin gibi bende ikilemde kalmıştım. Sonrasında ise 4060ı tercih ettim. Soğutma açısından güzel. 3060ti ile arasında 4-5 fps oynar en fazla onuda dlss telafi eder. Furmarkta zaten daha fazla fps veriyor. Sıcaklıklar ise gayet iyi ben en fazla 73 gördüm %49 fan...
https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ramlerine binmezse bu daha iyi
Bende RX6500XT var. 1.5 Yıldır kullanıyorum hayattan soğudum amdnin o dandik yazılımı kartın güç çekmeme sorunu vs vs. Ama bence rx 6600 alınır intelin gitmesi gereken daha çok yol var.