tark isimli üyenin son içerikleri

1. tark

60-65k Ya Bu Sistem Alınır mı/Toplanır mı? 9060 XT 16gb 7500f

Hocam sizinle aynı şekilde pc toplamayı düşünüyorum asusun m-k modelini alıcaktım ama wifilı bi anakart olmasını istedim gigabyte ın b850m force wifilisını düşündüm kasa ve psuda asusun vatanda indirimli 750w bronze psu su ve zoko kasa düşünmüştüm sen ne dersin?
  2. tark

🔥İndirim İncehesap Gecenin Yıldızı | 4 Eylül 23:00

Nasıl hocam hangisi ne zaman
  3. tark

2.el ssd alınmaz gibi ya sanki
  4. tark

Alınmaz gibi ya çok ihtiyacın varsa kesin al ama
  5. tark

Pc toplamaya bu ssd ile başlanırmı
  6. tark

Yardım Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wifi V15 Vs Asus Prime B650m-K Hangisi Alınır

Wifi kartı almak zorunlumu ya daha hiç pc parçası almadım ama amazonda indirimdeyken asusun bu anakartıyla başlamak istiyorum
  7. tark

❌İndirim Bitti! Amazon 15.000 TL ‘Ye 1.500 TL İndirim Kodu

Nasıl kaçabiliyo nerden öğrenecem bunu ya nasıl bu kadar hızlı bitti
  8. tark

❌İndirim Bitti! Amazon 15.000 TL ‘Ye 1.500 TL İndirim Kodu

Kodun süresi doldu diyor knk nasıl oluyo
  9. tark

🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

Hyperx ve logitech hakkıdnaki yorumun nedir steelseries hangi serisini kullanıyosun kesin önerirmisin
  10. tark

Yardım Asus Anakart Model Tercihi

Bios konusunda bilgim 0 hiçbirşey bilmiyorum aldıktan sonra bir şey olurmu
  11. tark

Sağolun hocam,m-k daha iyi gibi rx9060xt ve 7500f alıp bu ankartla kullanmayı düşünüyorum bi problem yaşamam herhalde 1788037537 7500f almayı düşünüyorum daha sistem toplamaya başlamadım
  12. tark

Asus prime b650m-r ile b650m-k arasındaki fark nedir m-k modelinde galiba ssd soğutucu varmış bilenler varsa yardımcı olabilirmi,zaten ikisi arasında 100tl kadar bi fark var neredeyse yok.
  13. tark

İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

Sen nasıl bişi toplucan hazır sistemlerin parçalarını beğenemiyorum ya özelleştirmeleri felanda kötü ramden kısıp ekran kartın veriyolar işlemci fanı desen vasat,benim aklımdaki sistemede aşırı üst değil demissin nasıl bişi toplayabilirimki???
  14. tark

İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

Kasaya 60k felan harcıcam knk aklımdada işlemci r5 7500f asus b650m r ana kartı gigabyte ın rx9060xt si var şimdi indirimde bulduklarımı toplucam
Geri