tarkansan isimli üyenin son içerikleri

1. T

15.000 ile 27.000 aralığında Notebook bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

bu adam sorunsuz olduğunu söylüyor ama bi bak istersen birde bir ton para verip bozuk mal almayalım :D
  2. T

epey sitesinde çok sağlam teknik puanı var ama ciddi misin ?
  3. T

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-odyssey-g7-27-1ms-240hz-curved-qled-gaming-monit%C3%B6r-1209806.html?rbtc=gel|con|21|||| buna ne dersiniz ?
  4. T

https://www.epey.com/monitor/asus-vg279qm.html bunda RGB desteği %99 varmış yine asus fiyatı da diğer gönderdiklerinize yakın bu olur sanki
  5. T

üstat bir klavyeye de bin TL verilmez yaw :D yine de teşekkür ederim 1614125819 https://www.epey.com/monitor/srgb-destegi/var/ bunlardan bahsetmiştim
  6. T

RGB den kastım yanan sönen ledler değil RGB renk skalasına sahip monitörden bahsetmiştim. ikisi arasında illaki fark vardır ips ile RBB arasında
  7. T

üstat eski adamım ben illaki numerik düğmeler olacak o klavyeyi gördüm daha önce ama klasiği bozduğundan listemden çıkarmıştım 1614125241 Her ikinizden de ALLAH razı olsun bu saat de üşenmeden yardımcı oldunuz yarın gün içinde arkadaşların tavsiyelerine de bakayım şuan için kararım kesin ama...
  8. T

üstat buda çok iyiymiş evet renkler önemli doğru söyledin şuan elimde 4 monitör var hepsi eskidi ve malum o günün teknolojisi bu kadardı onları devre dışı bırakacağım zaten VGA bağlantı kalmadı artık
  9. T

bu klavye için çok düşündüm bi emin olamadım tamamdır üstat bilgisayar klavye monitör söylediklerine uyacağım bir tane özellikli monitör alacağım oyun oynadığım zaman için kullanacağım ips önermişsin RGB monitör daha iyi olmaz mı ?
  10. T

https://www.gittigidiyor.com/cevre-birimleri/monitor/asus-vg279qm_spp_799963?id=658905772 burada fiyatı daha ucuz buldum teşhir diyor ama bilemedim. Üstat benim bu bilgisayarı alma amacım oyun değil ben yazılımcıyım yeri geliyor video düzenliyorum yeri geliyor ses ile uğraşıyorum yeri geliyor 3...
  11. T

illaki daha iyisi vardır ama bu sence yeterli bir monitör mü yoksa 1 2 tık daha iyisi var dersen ona da bakayım buna gücümüz yeter ALLAH ın izniyle üstat
  12. T

üstat bunu ekledim listeme daha iyi olduğunu düşündüğün başka monitör varsa tavsiye edersen çok sevinirim.
  13. T

doğru hatta üstat ben monitör olarak 0.5 ms diye bunu seçeyim dedim ama daha iyisini biliyorsanız oda işimi görür ben donanım kısmından baya uzak kaldım şimdi yazılıma yardırıyorum yardımlarınız çok işime yarayacak...
  14. T

çok haklısın evet görüntü tam olarak böyle
  15. T

anladım çok teşekkür ederim. bende tam olarak bunun içinden çıkamamıştım. Benim eski notebook işlemci sayesinde bunca yıl ayakta durunca psikolojik olarak işlemci önemli kardeşim moduna girdim. işlemci önemli ama ekran kartı 2021 bence bunu seç diyorsun yanlış anlamadıysam
Geri