Merhaba arkadaşlar iyi geceler size bir şey sormak istiyorum.
Playstation 5 Cdli sürümü bir ay önce satın aldım ve oyunları kutulu bir şekilde biriktirmek istiyorum fakat güvenilir bildiğim bir kaç marka dışında oyun satan bir yer yok ve bu güvenilir mağazarlarda ise oyunlar çok sayılı.
Bu...
merhaba arkadaşlar ps5 kullanmak için 4k 43 inç veya üzeri olabilir 15-20k arası televizyon önerebilir misiniz.birde internetten almakta bir sorun olur mu yoksa fiziksel bir dükkana gitmem daha mı mantıklı.
anladım çok teşekkür ederim size gece gece rahatlattınız beni birazda olsa yarında mağazayı arayıp tam bir bilgi almış olurum güzel geceler diliyorum tekrardan teşekkür ederim.
zaten teknosanın kendi mağazasından satın aldım öyle bir sorun olacağını sanmıyorum sizin gibi ama konrol edeceğim kodları.bu kodu fiziksel olarak almaları sizce normal bir durum mu peki
bilmediğim için soruyorum karekodu neden alıyorlar kutu biraz yırtık ama onda çalışanlardan dolayı dedi laf etmedim ama eve gelince karekoddan kafam karıştı.eğer eksik olması karekodun sorun değilse hiç sorun değil eksik yok gibi.kağıtlar konsol kol 3 tane kablosu hepsi tamam gözüküyor.sizce bir...
evet teknosaya gidip kendim aldım bizim çocuklar keserken kutuyada zarar vermiş dedi anlam veremedim normalde bu kodun fiziksel olarak bende kalması garanti için gerekmiyor mu.o an çok umursamadım saat geç olduğu için fakat eve gelince dikkat ettim.
merhaba bugün teknosadan ps5 aldım altındaki karekodu eksik olduğunu söylediğimde mağazada aldıklarını söylediler dışındaki kutusu ise yırtık ve astrobot kutusu fakat içinde normal sürüm ekstra astrobot eklentisi çıkmadı.dış kutu farklı içindeki aynı dediler bu normal mi ve karekodun olmaması...
merhaba öncelikle piyasada internet üzerinden çok fazla nintendo switch oled modelini satan satıcı var.fakat hangisine tıklasam bir olumsuz yorum görüyorum altında.internet üzerinden satın alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyorsanız çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonumda bütün bildirimleri ana ekrana düşmemesi için kapatmıştım.fakat sonradan tekrardan açtığım zaman diğer tüm bildirimler düzelmişken instagramda gelen mesajlar bir türlü ana ekranıma düşmemeye başladı.ama hikayemi beğenen insanlar takip istekleri...