tarzanito isimli üyenin son içerikleri

1. T

Laptop Önerisi Max 90k

14650 hx yeterli olmaz mı peki
  2. T

Laptop Önerisi Max 90k

Mühendislik öğrencisi kardeşim için laptop arıyorum. Daha önce 84 bin tl ye acer helios neo16(u9 275hx 5060 ve 32gb ram) almıştık fakat bozuk geldi iade ettik. Kardeşimin oyunlarla pek ilgisi yok tamamen eğitim amaçlı laptop arıyorum. Solidworks idecad ve autocad gibi programlar kullanılacakmış...
  3. T

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27q2a 280hz 2k OLED 23500tl

Burn in garanti kapsamında mı gigabyte için öyle diyorlar fakat hiç bir yerde göremedim
  4. T

İps mi Va Panel mi ?

Başlıkta va konusunda deneyimli kişiler varken sorayım msi mag 274qpf x30mv hakkında ne düşünüyorsunuz va panel olarak nasıldır?
  5. T

2k OLED Almalı Mıyım

Teşekkürler
  6. T

2k OLED Almalı Mıyım

Hocam çokmuş ya, şu an satışta olanlardan önerebilir misin
  7. T

2k OLED Almalı Mıyım

Süre hakkında hiç öngörünüz yok mu yeni sistem topladım tn panelle heba oluyor
  8. T

2k OLED Almalı Mıyım

Tarih hakkında öngörünüz var mı ve açıkçası kısa zamanda alsam harika olur bana 25 k bandında ve 30 bandında önerebilir misiniz şu an satışta olan.
  9. T

2k OLED Almalı Mıyım

Evet bir kaç saattir bende araştırdığımda woledleri pek beğenmedim. Bahsettiğiniz msi modeli ne zaman satışa sunulur ve fiyatı hakkında ön görünüz var mı?
  10. T

Msi Mag 274qpf X30mv 21.669 Tl

Teşekkürler hepsini okudum inceledim bir karar vereceğim yakında.
  11. T

Burn in vs black smearing olarak bakabiliyorum sadece Bİr tarafta smearing görünce tilt olma işi diğer tarafta sabit ekran, nesne, hud vs de pintilikten rahat hissedememe işi...
  12. T

2k OLED Almalı Mıyım

O halde xg27aqwmg en dayanıklı modellerden diyebilir miyiz? Model öneriniz varsa incelemek isterim
  13. T

Hala mesafeliyim nefret ettim şu monitör araştırma sürecinden.
  14. T

2k OLED Almalı Mıyım

Merhabalar aslında burn in muhabbetinden dolayı hiç sıcak değildim fakat güzel bir görüntüde istiyordum bu yüzden miniled bir monitör alacaktım ancak onunda fiyatı 20bin+ olduğu için oled mi alsam diye düşünmüyor değilim. Ben biraz pinpirikli bir insanım günde en az 7-8 saatim de pc başında...
  15. T

MSI Mag 274qpf X30mv

Merhaba almayı düşündüğüm monitör msi mag 274qpf x30mv. Bu response time verileriyle ne sıklıkla black smearinge maruz kalırım? Bazı videolar izledim başka monitörler hakkında) , bunlara benzer smearing sorunları yaşar mıyım? Flicker ne sıklıkla olan bir şey? Eğer düşük fpslerde kullanırsam...
Geri