İphone 5s sonrası
Oppo Realme 5i
Samsung Galaxy M31s
Oppo A74
Samsung a22
Xiaomi Redmi Note 8
bunları kullandım sanırım 5 yada 6 senede 5 telefon değiştirmişim. Yani arabanın sıcak kliması kapalıyken ızgaralardan gelen ufak sıcaklık yüzünden en son note 8 in ekranı çıktı yerinden, ızgara...
Hocam kesinlikle iphone adı için almıyorum. İphone 5s ilk çıktığında 5s almıştım iphone 11 çıkana kadar sorunsuz sıkıntısız donmadan kullandım sonra çakma bir şarj aleti yüzünden ana kartı yandı sonrasında android cihazlara geçtim.
Realmi
Samsung
xioami
marklarının 4 telefonunu kullandım...
Neden peki hocam. Sadece 60HZ olduğu içinmi yani bilinen teknik özellikleri arasındaki farkı sormuyorumda kullanıcı anlamındaki farkı merak ediyorum.
1762381737
Teşekkürler hepsiburada daha fazla indirim yaparmı bilmiyorum plandaki indirimleri görebileceğimiz bir yer varmı
Merhaba arkadaşlar güncel fiyatlara göre bir tavsiye istiyorum.
İphone 15 128GB şuanda: 46.299 TL
İphone 16e 128GB ise : 39.649 TL
7 bin tl ye yakın bir fiyat farkı var. Ben oyun oynayan birisi değilim belki ufak tefek bulmaca oyunları. Fotoğraf çekmeyi seven biride değilim. İş yüzünden yoğun...
rezil bir soğutucu 1 sene önce bende aqua 240 aldım boştayken 45 derece olan işlemci ufak bir işlemde 77 derecelere çıkıyor fanlar deli gibi dönüyor fompa fanından ses geliyor ama sorunlu bir soğutucu. MSI yazılımındna kafama göre işlemcinin gücünü düşürüyorum ısınmasın diye
Merhaba arkadaşlar;
2011 yılından bugüne IPAD 2 kullanıcısıyım. Tablette genel olarak video izleme, not alma ve çocuğumun ufak tefek oyunları var ama artık ekranı ufalanmaya ve basmamaya başladı. Bu yüzden yeni bir tablete geçme zamanı geldi.
Her ne kadar istemesem de mecburen artık android...