Taxonomy isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri Bütçeye Uygun Klavye Önerisi

Leobog Hi75C Pro buldum fakat TR çevirmek için tuş takımı almak gerekiyor, bir de aula f75 max buldum fakat hangisi iyidir, hangisi kötü bilmiyorum.
  2. T

Öneri Bütçeye Uygun Klavye Önerisi

Selamlar, kablosuz Türkçe Q klavye arıyorum. Tiz değil de tok tuş sesi olan bir klavye arıyorum. %75 veya TKL bakıyorum bütçem 3500 - 4000 TL marka, model ve diğer ayrıntıları bilmiyorum öneriniz var mı ?
  3. T

Miniled Ips Monitör +Tavsiye

https://app.hb.biz/S1WQ2F8DGrG2 IPS + QD Mini LED
  4. T

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

https://amzn.eu/d/0aH4hIJX ikinci el 1 adet kalmış ama nasıldır bilmiyorum
  5. T

2 Bin TL Monitör Arasında Kaldım ?

@Tayfunns çalışırken oyun oynarken felan hep 2. monitöre alıştım almışken onu da alayım diyorum 8.000 bin ile 13.500 bin TL arası bir 2. monitör önersen gene senin gözünde iyi dediğin bir monitör önerebilir misin
  6. T

https://amzn.eu/d/0dHI01y0 bahsettiğin ürün bu değil mi yanlış olmaması adına soruyorum. 1785758769 Tayfun hocam ekstra bir şey daha sorsam maksimum 25 k ya kadar çıksan gene bunu mu tercih ederdin ?
  7. T

Senin bir önerin var mı hocam atılanlar içerisinde veya bu bütçeye uygun alabileceğim
  8. T

Kasayı tamamladım monitörüm yok şuan ekran kartı yarın gelecek aciliyeti var o yüzden kafayı yedirtecek bana da normalde TCL 13 bin liğini almıştım iptal ettim buradaki yazışmaları görünce çok anlamıyorum ama kötüde olsun istemiyorum kararsızlık içinde bekliyorum. 1785756006 Açıklaman için...
  9. T

Maalesef bütçem yetmiyor bu fiyat aralığında bakıyorum bu ikisi bulabildim
  10. T

AAA oyunlar oynuyorum arada film dizi izliyorum, AI LLM uygulamaları geliştiriyorum. Aradığım çok göz yormayan kaliteli günlük maksimum 4-5 saat başında duracağım bir monitör , bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi almalıyım veya alternatif öneriniz var mı Bütçe 22 Bin TL Ekran kartı =...
  11. T

15 Bin TL 2k Dizi Film İcin Min 240 Hz 2k Monitor

Teşekkürler Tayfun hocam 9 Taksit TCL aldım. İnşallah güzel çıkar
  12. T

15 Bin TL 2k Dizi Film İcin Min 240 Hz 2k Monitor

Ben bunlar arasında kaldım AAA oyunlar için düşünüyorum AOC Q27G4ZR TCL 27G64 QD-Mini 27 Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27 Gigabyte 27" G27Q20 210 hz GIGABYTE M27UP
  13. T

27 İnç 2k Ips Monitör Önerisi

AAA oyunlar için TCL 27G64 QD-Mini 27 iyi gibi duruyor
  14. T

🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

Pny ile colorfull battle ax arasında kaldım ama colorfull amazonda satılmıyor. PNY amazonda peşin fiyatına 9 taksit şu zaman için daha kârlı gibi duruyor.
  15. T

🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

Anakartım MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX o yüzden MSI almak istedim ama PNY daha iyi diyorsunuz. Aynı marka olmasının çok farkı olur mu ?
Geri