Selamlar, kablosuz Türkçe Q klavye arıyorum. Tiz değil de tok tuş sesi olan bir klavye arıyorum. %75 veya TKL bakıyorum bütçem 3500 - 4000 TL marka, model ve diğer ayrıntıları bilmiyorum öneriniz var mı ?
@Tayfunns çalışırken oyun oynarken felan hep 2. monitöre alıştım almışken onu da alayım diyorum 8.000 bin ile 13.500 bin TL arası bir 2. monitör önersen gene senin gözünde iyi dediğin bir monitör önerebilir misin
https://amzn.eu/d/0dHI01y0 bahsettiğin ürün bu değil mi yanlış olmaması adına soruyorum.
1785758769
Tayfun hocam ekstra bir şey daha sorsam maksimum 25 k ya kadar çıksan gene bunu mu tercih ederdin ?
Kasayı tamamladım monitörüm yok şuan ekran kartı yarın gelecek aciliyeti var o yüzden kafayı yedirtecek bana da normalde TCL 13 bin liğini almıştım iptal ettim buradaki yazışmaları görünce çok anlamıyorum ama kötüde olsun istemiyorum kararsızlık içinde bekliyorum.
1785756006
Açıklaman için...
AAA oyunlar oynuyorum arada film dizi izliyorum, AI LLM uygulamaları geliştiriyorum. Aradığım çok göz yormayan kaliteli günlük maksimum 4-5 saat başında duracağım bir monitör , bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi almalıyım veya alternatif öneriniz var mı
Bütçe 22 Bin TL
Ekran kartı =...
Ben bunlar arasında kaldım AAA oyunlar için düşünüyorum
AOC Q27G4ZR
TCL 27G64 QD-Mini 27
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27
Gigabyte 27" G27Q20 210 hz
GIGABYTE M27UP
Pny ile colorfull battle ax arasında kaldım ama colorfull amazonda satılmıyor. PNY amazonda peşin fiyatına 9 taksit şu zaman için daha kârlı gibi duruyor.
Anakartım MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX o yüzden MSI almak istedim ama PNY daha iyi diyorsunuz. Aynı marka olmasının çok farkı olur mu ?