1-2 devam projelerim var yapay zeka modellerini doğrudan kendi içinde internete ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğim bir iş istasyonu olarak kullanacağım. Ek sosyal medya için video kurguladığım ve bazı dijital ürün sattığım platformlar var. Hafta sonu ve akşamları kasmadan donmadan AAA oyunlar...
Selamlar
https://www.hepsiburada.com/gainward-rtx5070-ti-phoenix-s-16gb-gddr7-256bit-gaming-oyuncu-ekran-karti-p-HBCV00009IF12P?magaza=Hepsiburada
5070TI 9 Taksit ile ekran kartı almayı düşünüyorum bu ekran kartı alınır mı veya alternatif uygun 6-9 taksit arası başka bir öneriniz var mıdır...
Devam ettirdiğim 1-2 projem var yapay zeka modellerini doğrudan kendi içinde internete ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğim güçlü bir iş istasyonu olarak kullanacağım. Video kurgusu içinde kullanacağım ekstra gün sonunda da AAA oyunları FPS sorunu olmadan oynayayım diyorum. Uzun gidecek bir...
Bios güncellemesi ile çözülmüş, aslında beyaz bir sistem toplamak istiyorum o yüzden arada kaldım çok fark farmı bu gerçek bir fırsat mı Asrock a göre bilmiyorum