Arkadaşlar benim masaüstü pc de ethernet bağlantım anlık olarak gidip geliyor. Gidip gelmesi max 10 saniye sürüyor. Yaklaşık 2 ay önce de bu sorun vardı. PC ye format attım ve 2 aydır sorun yoktu. Dün oyundayken internet bağlantım yaklaşık 1 saat ara ile 2 defa gitti geldi. Bu arada internet...
Motor hacizli olduğundan üzerinden düşerme satma vs gibi durumlar söz konusu değil. Ceza konusunda ehliyetsiz araç kullanma, ters yön ve ekipman eksikliğinden %100 kusurlusunuz. En kısa ve olması gereken çözümü cezayı ödemek. Ödemezseniz İcra dosyasına açılarak tahsile giderler. Motorun hacizden...
Vatan Bilgisayardan 6 ay önce 7500 f 4060ti 1tb m2 ssd ddr5 sistemi 27.800 TL ye almıştım. Bence güzel sistem amd ekran kartlı modeli de vardır ben nvidia tercih ettim.
Ciddimisiniz hocam. Ben 2017 den beri seelseries kullanıyorum. İlk mousem rival 110 du hala çalıyor tek bir problemi dahi yok. Şuan bu attığı mausun kablosuzu var. Sizin ki tamamen şansızlık olmuş galiba.
Hard diskin kablosunu sök tak onu dene bir. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Bu tür gerekli dosyaları şahsi fikrimce C de tutmak yerine ikinci bölümde tutmanız her zaman faydanıza olur. Anide çökebilir veya bunun gibi sorunlarla karşılaşma ihtimaline karşın.
Çok iyi fiyata almışsınız cidden. O fiyatlara bidaha düşeceğini zannetmiyorum ben. Peki performans nasıl hocam bilgi verirmisiniz eksi ve artıları var mı
Ben almayı düşünüyorum. Ekran kartı seçenegi yok zaten. Özelleştirme olarak kesinlikle 1 tb verbatim ssd değiştirilmeli. Kasa da olabilir. Diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum