Taygetos isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri 240 Hz Monitör Önerisi

O birazcık bütçemi ve sistemin değerlerini aşıyor :) geri dönüşünüz için teşekkür ederim
  2. T

260 300 arası alıyorum hocam
  3. T

Güncel olarak Lenovo legion y-27 kullanıyorum. CS2 oynuyorum çoğunlukla 24 inç 240 hz monitöre geçmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  4. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/aoc-24g4hre-23-8-200hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-89289/ Arkadaşlar cs2 oynuyorum alınır mu bu fiyata
  5. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/aoc-24g4hre-23-8-200hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-89289/ bu alınır mı sizce arkadaşlar bu fiyata başka mı bakılmalı yoksa cs2 için almak istiyorum
  6. T

60.000 Tl Sistem Önerisi

5060 ti 16gb amd işlemcili ddr5 ram'li sistem var aklımda o zaman tek tek yükselteceğim senin dediğin gibi ama piyasayı baya kovalamak gerekecek
  7. T

60.000 Tl Sistem Önerisi

hazır sistem mi toplama mı daha uyguna gelir acaba şimdi bunu satmak istesem en fazla 30 k falan eder herhalde
  8. T

60.000 Tl Sistem Önerisi

Ya elimdeki sistemi satıp yeni kasa bakacağım ya da bu sistemi yükselteceğim hangisi daha mantıklı olur Güncel sistemim aşağıdaki şekildedir. Değerli fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim iyi forumlar dilerim. İŞLEMCİ: Intel Core i5 13400F 2.5GHz 30MB Önbellek 10Çekirdek Soket 1700 10nm...
  9. T

Yardım Forza mı Xmax mı hangisi ?

5k km kadar 2025 model forza kulandım 4 defa varyatör temizlettirdim kalkışta titreme muhabbeti yüzünden genel merkeze şikayet ettim yine çağırdılar yine temizlediler 200 km kadar daha sürdüm sonra sattım. Yoğun trafikte kalkışlarda sürekli titreme yapıyor olması cidden can sıkıcı oluyor. Yakıt...
  10. T

Öneri Attack Shark R68 HE önerir misiniz????

Uzun süredir klavye bakıyorum herkes aula 75 öneriyor fakat hoşuma gitmiyor bugün Attack Shark R68 HE klavyeyi buldum sizlerinde de fikirlerini merak etmekteyim. Rekabetçi oyunlar oynuyorum CS2 Valo vs. başlık dışında önereceğiniz klavye var ise paylaşmanızı rica ederim.
  11. T

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Az önce aldım arkadaşlar deneyin şansınızı
  12. T

Benim de bu ekranda kaldı
  13. T

Kanka direkt girdin aldın mı benim ödeme yapılıyor da kaldı beklesem mi acaba yoksa f5 mi atsam
Geri