MERHABA
arkadaşlar benim kulaklıgın mikrofonu çalışmıyor kulaklıkta sorun yok ama mikrofon çalışmıyor mikrofonu söktüm telefonu taktım o arada çalıştı ama kulaklıkta çalışmıyor bütün ayarlara baktım sorun yok uygulamayı sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi kulaklıgım kendi ses kartı var...
Arkadaşlar 20 K 6900xt buldum normalde bekleyecektim cuma indirimlerini ama Japon Yeni çok fazla yükseliyor bir Japonya yenin nin yükselmesi nereden baksan 200 lira fark atıyor ne yapmalıyım bekleyeyim mi alayım mı stokta 15 tane kalmış
farklı bir yerden daha ucuza bir kart varsa lütfen...
kardeşim yukarıdan yazdıgımdan ne anladın merak ettim
1590265793
sonunda akıllı biri sonunday
153 lira para verdim asustun garanti firmasına ups kargo ile yolladım
1590265964
kardeş ben 153 liranın peşinde degilim bu anakarttan ses gelmiyor onu nasıl düzeltirim sırf ses kartı iyi diye bu...
cok ugraştım biz bunu tamir ettik tamir kayıtlarıdı elimiz de dediler tamam o zaman banada yollayın kayıtları bende göreyim dedim yok size yollamayız dediler
kardeş parasını neden alıyorlar o zaman ilgiilenmiyeceklerse
1590265081
reis 1 yıl sonra sonuca baglıyorlar oda kazanırsan 152 tl alıcam beklmeye degmez
merhaba bende asus tuf gaming pro b450 anakart var bunun pinleri yamuldu bu yüzden ses gelmiyor garantiye yolladım tamir edicez dediler etmediler boşuna paramı aldılar ses gelmesi için ne yapabilirim