TaylorLothbrok isimli üyenin son içerikleri

1. T

Televizyon Alıcam Yardım Lazım

hadi ya o vatanda gördüğüm siyah parlak ekran bunda yokmu şimdi dün sipariş geçmiştim amazondanda yinede teşekkür ederim bilgilendirmen için youtube videolarının altında yorumlarda hep gördüm zaten seni
  2. T

Televizyon Alıcam Yardım Lazım

Selamlar arkadaşlar, 55 inç bir televizyon arıyorum. Mağazada bakarken TCL 55C7K modelini gördüm, görüntüsü ve parlaklığı çok hoşuma gitti. internette bakınca amazonda 55Q7C modeli 52k bunu almayı düşündüm. Vatanda 55C7K teşhir ürünü 49k Aklıma takılan iki şey var: Bu modeli kullanan veya...
  3. T

Yardım Televizyon Seçimi Hakkında Yardım Lazım?

bende televizyon araştırıyorum bunun yayın işlemesine filan çok iyi diyorlar bir göz at istersen https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-55qn70f-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-smart-neo-qled-tv-fiyati,1053219058.html
  4. T

Mediamarkt 9 taksit telefon önerisi

sadece yenilenmiş telefonlarda var diye biliyorum diğer telefonlarda alışveriş kredisi imkanı oluyor
  5. T

Wireless kulaklık öneri

kablosuz kulaklık alacağım aklımda razer blackshark v2 pro ve cloud 3 s var fiyatları yakın ama tam emin olamıyorum cloud 3 s daha yeni razer 2023 model fark yaratır mı bu durum. Önerilerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Geri