Süreçleri çok yorucu herhangi bir telefon numarası olmadığı için e-posta ile iletişim kurmak zorundasın e-postaya da bir veya iki gün içerisinde bir cevap geliyor yani anlık bir iletişim kurup derdini anlatamıyorsun canlı destekleri Sadece ürün satma konusunda yardımcı oluyor Ayriyeten saat...
Samsungun sitesinde ve ya shop uygulamasında eğitim programı diye bir bölüm var oraya öğrenci belgesi ile giriş yapınca fiyatlarda dişe dokunur bir indirim oluyor çoğu üründe
Yukarıda yazdığım cevabın bi kısmı bozuk gelmiş sanırım hocam bende öyle gözüküyor. V15 e kullanan tanıdık birisi agır olduğunu onu almamalarını tavsiye etmiş. O yüzden v15 degil v12 bakıyorlarmış. Fiyat konusunu da gercekten pek anlamiyorum bilmiyorum
Ptt avm de öyle diğer yerlerde baslik azdı bi ufak goz attığımda hocam. ptt avm de pek güvenilir değil bildiğim kadarıyla gerek müsteri hizmetleri olsun gerek firmaların anlaşıp yorum sildirmeleri olsun.
Fiyatı neden o şekilde tam bilmiyorum hocam ama v15 i halihazırda kullanan bi tanıdıkları çok ağır olduğunu, onu almamalarını tavsiye ettiği için v12ye bakıyoruz😅 birde v15 in ucuz olanlarında başlık sayısı az olduğu için o şekilde sanırım.
Arkadaşlar evdekiler dyson v12 absolute model süpürgeyi almak istiyorlar. Fiyatları şuanda 30 35 k arası değişiyor. Sormak istediğm bu fiyatları bu süpürgeye vermek mantıklı mı? bu süpürgeyle benzer özellikte daha iyi ve ucuz olan bir süpürge önerisi var mı ? Fiyatının düşme ihtimali var mı...
Tamamdır Hocan satıcının ne diyeceğine bi bakayım iade edeyim ona göre. Adamda günde 1 mesaj yazıyor sadece zaten o da yoruyor biraz
1766828338
Haklısınız hocam çok haklısınızda yaşadığım yer itibariyle en kısa 1 hafta sürüyor bu tarz işlemler gidip gelmesi. Kutunun bu kadar önemli olmasının...
Doğru hocam satıcı zaten direkt iade kabul etti. Bi de böyle nir teklif yaptı işte ama yine 3.500 civarı teklif verse de kabul etsem mi diyorum çünkü en düşük fiyattan karşılaştırdım 4k fiyat çıkıyor ama tray versiyonunun en düşük olduğu yer pttavm gibi pekte güven vermeyen yerler bana...
Hocam benim pek anladığım bir konu değil aslında internette bakarken genel olarak kutulu tavsiye edilmişti o yüzden aldım. Zaten uzun süreler satma yükseltme ihtiyacı hissettirmeyecek bir işlemci kutusu benim için çok önemli değilde insanlık için çok önem arz ediyor mu? fiyat farkını verse...
Hocam akakçeden en düşük fiyat olarak bakıldığında 4 k ya yakın bir fiyat farkı var birisi 21 birisi 25 bin tl
1766826576
En azından 3 ve ya 3.5 a kadar çıkarsa bende kabul etmeyi düşünüyorum hocam
Arkadaşlar Amazondan Kutulu şekilde ryzen 7 9800x3d işlemci satın aldım. Ama ürün kutusuz şekilde geldi. Şimdi satıcı ile iletişime geçince isterseniz iade yapalım isterseniz 2500 tl para göndereyim dedi. bende "süreç çok yorucu oluyor işlemciyi taktım onu çıkarmak iade etmek yorucu oluyor...