Tayz isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kingston KC3000 Ssd alınır mı ssd önerisi

Biraz daha fazla verir incehesaptan alırım en kötü onlarada bakarım ama teşekkür ederim
  2. T

İleride am5 ve daha iyi bir anakarta geçmeyi düşünüyorum farklı önerebilceğin bir şey var mıdır
  3. T

2TB SSD almayı düşnüyorum 500gb yetmiyor Anakartımta tek giriş var(Gigabayte A520M K V2 Rev1.1) oyun oyniyacağım tek giriş olduğu için işletim sistemi vs.de kurulu olcak ne önerirsiniz pek anlamıyorum Biraz gezindim...
  4. T

Furmark testinde aldığım hata nedir?

Furmark testini yaptığımda böyle bir şey gözüküyor nedir Usb mobile monitor Virtual Display monitoring not supported Yardımcı olucak varsa sevinirim Ekran kartı vs. mi bozuk acaba İnternette araştırdım cevap bulamadım buraya yazayım dedim 1725562474 Ek olarak sistemim Ryzen 5 5600 RTX 4060...
  5. T

Amd Auto Update masaüstü PDF

Durduk yere böyle bir şey geldi CMD açılmasının normal olduğunu biliyorum fakat birazcık araştırdım bulamadım böyle bir şey yaşayan bulamadım normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim
  6. T

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Cinebench testi normal mi?

Teşekkür ederim bilgi için bende sorun var diye korkmuştum
  7. T

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Cinebench testi normal mi?

Bügün yeni kule tipi soğutucu aldım cinebenchR23 testi yaparken 60 derecelerde geziyor ve puanı 10200 civarlarında geziyor normal mi? Normal değilse ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Anakart Gigabayte A520M K V2
  8. T

Gamepower Bull T10 180hz monitör Ekran gidip gelme sorunu

evet kapanıyor arada dünden beri hiç olmadı ekran kartını çıkarıp taktım
  9. T

Gamepower Bull T10 180hz monitör Ekran gidip gelme sorunu

12 Haziran tarihinde ürün elime geldi ve son 2 gündür youtubede gezinirken böyle oluyor 2 3 saniye durup geri geliyor aynı yerde durursam devam ediyor Kabloları çıkar tak yaptım Yerlerini değiştirdim Driverler güncel fakat sorun devam ediyor sistemide 12 haziran günü aldım ekran kartında sorun...
Geri