Tazim isimli üyenin son içerikleri

1. T

R7 5700X ile RX 7800XT'ye Sahip Sistemim Hakkında

Gerçekten öyle oluyor, neyse bekleyelim bakalım şu durum yüzünden 1 haftadır oyuna girmiyorum sanırım. Resize bar konusunu yarın gün içerisinde ben de bir deneyeyim sonucu merak ediyorum açıkçası 😄
  2. T

Gerçekten saçmalık, ne yaptıysam düzeltemedim. Bazı oyunların sistemden optimum şekilde faydalanamayıp optimizasyon problemlerine sahip olmasını anlayabiliyorum ama oyunda zamanında Beta Tester'ken bile bu denli sorunlarla karşılaşmadım.
  3. T

Bu sıralar Delta Force oynuyorum özellikle Warfare modunda (her takımda yaklaşık olarak 25 - 30 kişinin olduğu bir oyun modu, BF mantığında düşünebilirsin) çok düşük fps'ler alıyorum. Bu fps değerleri yer yer 45 - 50 seviyelerine kadar düşebiliyor. Bu sorun da mı yine darboğazdan kaynaklanıyor?
  4. T

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Şu anda kullanmakta olduğum sistemde Ryzen 7 5700X işlemci, RX 7800 XT ekran kartı, 16 GB 3200 Mhz ram ve 650W PSU bulunmakta. Bu sistem ile birlikte monitör olarak 1080P iki adet monitör kullanmaktayım. Bu sistem ile birlikte genellikle AAA oyunlar oynarken (God...
  5. T

3070ti (mobile) 8GB ile 4060 (mobile) 8GB Arasında Seçim

Yanıtınız için teşekkürler.
  6. T

Monster bilgisayarı ev arkadaşım kullanıyordu, malzeme kalitesi olarak pek memnun değildi bataryası çok çabuk ömrünü doldurmuştu buna katılıyorum fakat genel olarak pek bir detaylı bilgiye sahip değilim firma çalışması hakkında. Acer konusunda da ben de zamanında acer kullanmıştım ve çok saçma...
  7. T

Hocam açıkçası 17.3" bir şeyler bakmak istiyorum fakat vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim :)
  8. T

Merhabalar, herkese iyi forumlar. Yakın zamanda bir laptop almayı planlamaktayım. Seçim yapma esnasında konu başlığında da bahsettiğim üzere iki farklı ekran kartı arasında karsız kaldım. Bu laptoplardan bir tanesi Acer'in "AN517-42" ve 34999 TL fiyata sahip olan modeli. Diğer model ise...
Geri