TCL Entertainment Studios isimli üyenin son içerikleri

1. TCL Entertainment Studios

Bilgisayar topladıktan sonra oyun oynamama hissi

Warzone oynamak isteyen varsa ( Hayatta kalma modu dışında ) Ekleyin oynayalım. :D
  2. TCL Entertainment Studios

Anakartım bu kasaya uyarmı?

H Hocam PSU modeli FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Teşekkür ederim :D 1598713290 Sistemi baya zorlamıştım ilk aldığımda bir sorun yoktu OC yapmama ragmen. :D
  3. TCL Entertainment Studios

Şuan kullandığım Sistem. Ryzen 3600. GTX 1080 Tİ 16GB DDR4 2TB HDD Olarak kullanıyorum youtube işleri ve render için PSU gayet yetiyor. Fakat anakart ve kasa almak istiyorum ve ram eklemek istiyorum. Anakart olarak bunu seçtik kasa olarak bir bilgim yok ve bu PSU çok iyi şekilde 4K ve 8K...
  4. TCL Entertainment Studios

ben kasalardan çok anlamıyorum o yüzden vatanbilgisayar üzerinden link atabilirseniz sevinirim. Kullandığım power 500W Anakart ile sorun olmayacaksa PSU suzda olur.
  5. TCL Entertainment Studios

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Yeni anakart ve kasa alıyorum alacağım bu iki parça uyumlu mu?? yani anakart boyutu sıkıntı cıkartırmı? ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) Anakart COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA
  6. TCL Entertainment Studios

Çözüldü✓ Ryzen 3 nesil ve 4. nesil için OC yapımına elverişli anakart önerisi

Anladım teşekkür ederim 3 gün sonra değiştirecem nasipse. Şuan araştırıyorum
  7. TCL Entertainment Studios

Elimde bundan 2 tane var anakartı alırken 2 tane daha alacam 32 gb olsun diye. Direk 4000mhz alma şansım yok bütçe yetmiyor. 1598699067 Peki önerin varmı ? Ram konusunda
  8. TCL Entertainment Studios

Ramlarım bu GSKILL RipjawsV 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram (F4-3200C16S-8GVKB)
  9. TCL Entertainment Studios

Elimdeki bellekler 3200mhz destekli. bunları direk 4000Mhz ye çekebilirmiyim yanma şansı varmı?
  10. TCL Entertainment Studios

Selamün Aleyküm arkadaşlar elimde B450M Gigabyte S2H Anakart, Ryzen 3600 CPU, 16GB 3200Mhz ram var. Anakartımı değiştirip ram takviyesi yapmak istiyorum Render işleri için. İşlemci ve Ramleri Hız aşırtmak istiyorum. Mesela 4000Mhz - 4400Mhz Ram Ryzen 3600 4.4 gibi değerlerde. Bunun için ek...
  11. TCL Entertainment Studios

Öneri Monster Aryond + ve - leriyle (inceleme)

Reyiz bu monitörden almayı düşünüyorumda aklıma şu soru takıldı. Mesela her gün 5 10 saat boyunca sabit bir görüntüde kalsa monitör hayalet ekran dediğimiz yani oyundaki hud ekranının gölgesi ekranda kalıyormu? Yanık deniyor galiba. Telefonlarda AMOLED yanığı diye geçiyor ama monitörlerde ne...
  12. TCL Entertainment Studios

Youtube de 4K seçenkerinin artık açılmaması.

Anladım çok teşekkür ederim hocam. Bunu değerlendireceğim ozaman.
  13. TCL Entertainment Studios

Youtube de 4K seçenkerinin artık açılmaması.

Selamün Aleyküm öncelikle doğru katagoriyi seçtiğimden emin değilim. :D 6 Aydır aktif şekilde 4K 60FPS Video kayıt edip koyuyorum fakat son 3 gündür çektiğim videolarda 2K ve 4K seçeneklerinin açılmadığını fark ettim biraz araştırdım aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım var yabancı youtube...
Geri