team3arena isimli üyenin son içerikleri

1. T

Pc ekran kartini gormuyor yardim

drivri güncelle yada kuru denetim masasından kart gozukuyormu bak
  2. T

Idefix Prime satıcısı

teşke bir üst modelini alsaydın ben memnun kalmadım bunu aldıma gürültü engelleyici ve eski tip şarz girişi ve çift tıklama şarkı değiştir özellikleri yok kolayda kirleniyor
  3. T

Amazonda gezerken böyle bir ürüne denk geldim kullanan var mı aranızda ?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-ad-rc9-tornado-2-adet-fanli-10-18-rgb-isikli-notebook-sogutucu-stand.html bunu kullanıyorum fiyatına göre baya iyi
  4. T

Mc afee virüs programı sınırsız lisans satın alınmış isteyen kullanabilir

ben zaten resim koydum kendi aboneliğim oldunu :D
  5. T

inanmayanlar genelde bu virüs programını kullanmamış olanlar ilk başta bende inanmazdım benim elimde olan bişi yok sınırsız cihaz erişimi sadece o epostada veriyor 1742345366 pc versiyonuda var ister pc ister telefon ıos android farketmez
  6. T

1742344852 google playdan indirdiğin virüs programı e posta olmadan satın alman lazım e posta bu yüzden benim kulandım ürün sınırsız olduğu için bu şekilde kullanma sunuyor
  7. T

asus leptop alınca virüs programını geldi süresi dolunca satın aldım sınırsız lisans
  8. T

yeni üye oldum için anlaşılan kimse inanmıyor bedava olduna neyse yapıcak bişi yok 1742343611 cebinden para vermiyon kart bilgini girmiyon şifre girmiyon kim dolandırıcı oluyor dostum
  9. T

dostum bende sınırsız lisans var e posta sayesinde sende bu tekliften yararlanabilirsin kendi e postana alman için ücreti odemen lazım ben odedim için bu şekilde fırsat sunuyor
  10. T

haklısınız ama ben kimseyi zorlamıyorum aldım fırsatı sizede sunuyorum
  11. T

İNANMANA GEREK YOK BEN KENDİM LİSANSI SATIN ALDIM GİRDİN SİTEDE VİRÜS PROGRAMIN KENDİ SİTESİ OLUCAK ÇOK KORKUYORSAN VİRÜS PROGRAMI İLE SAYFAYI AÇABİLİRSİN SANA KALMIŞ
  12. T

ürünün 569 gunu vardım kendim satın aldım sınırsız oldugu ıcın ısteyen kullanabilir
  13. T

Yardım Laptop için 1 tb ssd önerisi

1742340321
  14. T

Çözüldü✓ 850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

pc temizledik fişi takıp açınca patladı power yenisiyle değiştirdik sistem çalışıyor power zamanı gelmişti değişicekti ama patlıcanı tahmin etmemiştik
  15. T

Çözüldü✓ 850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

geçen bizde temizledik taktık yerine power suply oda patladı alev attı arkadan poweri değiştirdik sisteme bişi olmamıştı
Geri