Yanlış düşünüyorsun. Şuana kadar olan neredeyse tüm erişim engelleri bir işe yaramadı, VPN denen bir şey var 10 saniyelik bir uğraş ile tüm yasakları...
İşe yaramadı ama. Bunu sosyal medya temsilcileri ile karıştırmayın. İkisi farklı şey. Ha, bu arada temsilci gelsin, ama bu temsilciler yasaklama görevinde...
Ebeveyn kontrolü denen bir şey var. Çocuğun ailesinin bu tür sitelere, oyunlara, platformlara girmemesini sağlaması lazım. 3-5 tane sorumsuz ebeveyn...
Da oyun kaldırmak bunu çözmez. Daha beter hale getirir. Hem insanlar oyunlarını (para verdikleri oyunlarını) kaybeder, hem de çocuklar GoodbyeDPI kullanır...
Ailelere çok iş düşüyor burada, Çocukların oynadıkları oyunlar takip edilmeli. Yaşının yetmediği oyunları oynamamalılar.
Ayrıca sadece çocuklar oyun...
Bu metin change.org tarafından alınır şu kadar kişi tarafından imzalandı diye alttaki muhattapa gönderilir. O metin senin için değil yani kuruma diyeceğiniz...
Çoluk çocuk mu? Çoluk çoluk dediğiniz kişiler en az 12 yaşında ve VPN kurmayı gayet iyi biliyorlar. Yasak koya koya nereye kadar? Tepki göstermezsek bu...
Euronews haberinden alıntı:
Türk hükümetinin platformlara temsilci bulundurma zorunluluğu getirmesinin birçok nedeni var. Bunlardan biri de içerik kaldırma...
Metin bana ait değil :( Yoksa düzenlerdim.
İki saattir beni alıntılıyorsunuz. Ayrıca biz temsilci atanmasına karşı değiliz. Bu temsilciler kullanılarak...