tearslare isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ekran Kartı Fiyatları

hocam 80 bin TL nakitim olsa değerlendiririm ancak amazon, hepsiburada ve n11 dışı hiçbir yerde taksitle ürün alamıyorum. Amazon'da alacağım her şeye 6 taksit yaptırabiliyorum peşin fiyata. O avantajı var.
  2. T

Ekran Kartı Fiyatları

nerede hocam?
  3. T

Ekran Kartı Fiyatları

Hocam onu düşünüyorum valla felaket bir şekilde. Ama alacaklarıma daha işlemci ve SSD girecek. 7500f vardı ancak iade etmek durumunda kaldım. Ekran kartı, SSD ve işlemci de derken 3 parça için aşağı yukarı 100 bin TL’ye yakın ücret ödemeli miyim düşündürtüyor.
  4. T

Ekran Kartı Fiyatları

Herkese selam. Toplayacağım sisteme 5070 ya da 5070 ti almayı planlamaktayım. Şu anda 5070’lerin fiyatları 40-50 bin TL arasındayken 5070 Ti’ların fiyatı ise 70-75 bin civarında seyrediyor. Almayı düşündüğüm ekran kartının TR fiyatı 74.000 bin TL ancak yurt dışında fiyat olarak aşağı yukarı...
  5. T

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Yunzii yz aldım hocam
  6. T

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

O kadar kötüydü ki gaming gecesi, klavye alıp çıktım yani o kadar berbattı
  7. T

Ekran Kartı Önerisi (Lütfen Yardım Edin)

Hocam valla hiç iptal etmekle uğraşmak istemiyorum ya. Çok mu sıkıntı çıkarır ki?
  8. T

Lian Li SP750 V2 Beyaz 750W 80+ Gold ATX POWER SUPPL6 1787341406 Hocam grafik tasarım işinde sadece Photoshop kullanıyorum. O da profesyonel olarak saatlerce kullanım değil. Kendi işim için spor tasarımları falan yapıyorum. Oyun yapma işi de çok şart bi mevzu değil benim için. Sadece öyle bir...
  9. T

Niye hocam
  10. T

GG’den Lian Li’nin 4kya düşen PSU’sunu ve XPG Mastro hava soğutucusu aldım hocam sadece valla. MSI’ın 1 TB SSD’sini de almayı düşündüm ama ondan da vazgeçtim valla. WD Green 1 TB SSD’ler çok daha ucuzdu farklı sitelerde. Ekran kartını 6 ay peşin fiyata taksit ile RTX 5070 ya da RX 9070 XT...
  11. T

Baktım hocam. Ventus 5070 ti 16 GB’a 62k veresim gelmedi. Taksit seçeneği de yok zaten
  12. T

Kral sana yemin ediyorum 1 haftada 150 kez fikir değiştirdim ya, delireceğim artık. Bir şey alayım da kurtulayım yani.
  13. T

Selamlar. Belki görmüşsünüzdür, dün yine ekran kartı önerisi için bir konu açmıştım. Karar verdiğimi sanıyordum ancak verememişim. RX 9070 XT almayı planlıyordum ancak AMD tarafının yazılım konusunda yetersiz olduğuna dair yapılan yorumlar beni tekrardan kararsız kalmaya yöneltti. Ultra...
  14. T

OLED Monitör Önerisi İstiyorum

Evet hocam. OLED ekran tadına da bir bakayım istiyorum yine de. Forumdaki önerilere göre IPS’e de geçebilirim. Şu an tek isteğim düzgün bir taksit yakalayabilmek
  15. T

OLED Monitör Önerisi İstiyorum

Selamlar. Yeni bir PC topluyorum ve ekran kartım muhtemelen RX 9070 XT olacağından ötürü OLED ve 1080p olmayan bir monitör arayışım var. Şu anda Gamepower INTENSE X20 1080p kullanıyorum. Bu monitörün 27 inç ve kavisli olması da çok hoşuma gidiyor. Renk canlılığını da seviyorum. Yeni alacağım...
Geri