tearslare isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerisi (Bütçe 40k)

Doğru diyorsunuz. Vatan’da her gün indirime giren RX 9070 XT’yi alacağım o zaman gaming gecesinden sonra. Pek bir ümidim olmasa da tekrar bir bakayım pişman olmamak adına. PSU öneriniz var mı hocam?
  2. T

PSU’yu değiştireceğim muhtemelen ama 1080p monitör işi canımı sıktı biraz.
  3. T

1 yıl sonra anca değiştirebilirim hocam 1787233943 Maalesef zor şimdilik hocam
  4. T

bu ekran kartlarındaki giriş, giriş-orta, orta-yüksek seviyesi çok mühim mi halen? windforce giriş-orta seviyeydi sanırım, sorun yaşar mıyım hocam?
  5. T

36’ya al dediğiniz 9070 xt vatan’da sürekli indirime giren model değil mi? onun dışında 39 civarına gigabyte radeon rx 9070 xt var, hangisi olurdu tercihiniz?
  6. T

hocam pc’yi topladıktan sonra muhtemelen değişirim onu da ama 1 sene beklemem gerekir. malumunuz pc zaten pahalıya denk geliyor. monitör için bütçem yok şu an.
  7. T

monitörüm var hocam 1080p 165hz 27 inç gamepower markalı, değiştirmeyi düşünmüyorum. zaten öyle 4k oyun oynayayım gibi bir isteğim yok. sadece sistemimin 5 yıl boyunca beni götürmesini istiyorum.
  8. T

Ram yazmayı unutmuşum, o da: Goodram dual 2x16 6400 Mhz CL32
  9. T

Selamlar. Yeni bir bilgisayar topluyorum ve şu anda ekran kartı konusunda acayip kararsızım. Şu ana kadar aldığım tüm ürünler: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: MSI B650M Gaming Wi-Fi mATX PSU: MSI MAG A650BN ATX PC (650W, 80+ Bronz) Kasa: Corsair 480T Ekran kartı konusunda sürekli kararsız...
Geri