Merhaba Arkadaşlar Sistemin Ryzen 5 7500 F Rtx 4070 super 16 gb ram 2 tb ssd şeklinde 27 inç 2k monitör kullanıyorum. Sistemime kol ile bağlayabileceğim ikinci bir monitör eklemek istiyorum. Yazılım için veya oyun oyanarken bir yandan video falan izlemek için kullanmak istiyorum. Ama full hd 24...
Bu tip mouselarda dongle ile mouse arası maks 20 cm olması lazım bu yüzden yakın olsun diye kasaya type c kablo takıyoruz bir tarafı bu aygıtı type c yerine giriyor diğer tarafada USB dongle i takiyoruz böylece dongle mouse a yakın oluyo
1765791452
Çok büyük yardımı oldu çok teşekkür ederim.
Merhaba ben abime ATK A9 PRO Alicam 8 k dongle çıkıyor diyo ama bu uzatma parçasından varmı bilmiyorum. Yoksa ekstra almak istiyorum ama ismini bilmiyorum
Arkadaşlar ama kart im MSI pro b650m-b kasamda type c kablosu var ama ankartimda bunun için giriş yok. Bu ürün işime yarar mı soylermisiniz. https://app.hb.biz/xlisiaJ8hEts
Kasadan hafif bir cızırtı sesi geliyo bugün PSU, kasa ve sıvı soğutma taktım hafif bir cızırtı sesi geliyor anlamadım.ama sürekli değil biraz basliyo sonra geri kesiliyo
Merhaba elimde RAMPAGE VOYAGER 750 watt 80+ bronze sertifikalı kasam var bunu ikinci el satmak istiyorum sizce ne kadar eder. Bu piyasayı çok bilmiyorum.
dediğim gibi radyatörüm sığıyor ama vida delikleri uyuşmuyor ızgaradaki yerlerlebunun sebebide kasanın ön üst tarafına konulan güç tuşu ve usb girişleri msi da bu yüzden sığmıyor. rampage de de anakart ın üst ratfında kabloların geldiği yerin üstünde biraz bile boşluk yok bu yüzden radyatör...
Merhaba iyi forumlar. Sistemim şu şekilde:
Ryzen 5 7500f
msi b650m
kingston beast 2x8 gb ram
2tb ssd
msi rtx 4070super ventus 2x
sorunum şu ben bir sıvı soğutcu aldım deepcool le520 bu şuan kullandığım rampage voyager 750 watt kasaya sığmadı aynı şekilde msi mag m100a ya da sığmadı bana bu...
Merhaba iyi günler. Sistemim şu şekilde:
Ryzen 5 7500f
MSI PRO B650M-B
RTX 4070 SUPER
2X8 GB DDR5 RAM
2 TB SSD
RAMPAGE VOYAGER 750 WATT KASA
BU sistemi 3 4 ay önce itopyadan almıştım. Sıvı soğutma takmak istedim bu yüzden itopyan üzerinden kasanın desteklediği radyatör lere baktım direk...
Merhaba ben laptopumu satmayı düşünüyorum. Bayağıdır ilanda ama hiçbir şekilde teklif gelmiyor. Birçoğunuz öğrencisinizdir veya gecmissinizdir. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum ama 1.5 aydır teklif gelmiyor sizce düşürmeli miyim? ASUS TUF A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS RTX 4050 140 watt...