teavsen isimli üyenin son içerikleri

1. teavsen

Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

Öyle valla ama tek tek satacak vaktim yok keşke birisi gelse dese ne var ne yok alıyorum yazdığın fiyata valla havaya uçarım mutluluktan :D
  2. teavsen

Telefonu değiştirmem lazım oradan gelecek paralar ile birlikte telefon almayı planlıyorum. İlanlarımı açtım eğer güzel teklif gelirse telefon karşılığında tüm sistemi vermek istiyorum.
  3. teavsen

ist hocam
  4. teavsen

öyle mi diyorsunuz ya valla kafam karıştı
  5. teavsen

yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. Teşekkürler
  6. teavsen

benim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?
  7. teavsen

ilan verme diye bir şey mi var hemen açalım ilanımızı
  8. teavsen

AMD RYZEN 7 5700x3D GALAX 3070TI 2TB HDD 500GB SSD COOLOR MASTER 2 FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU İSTERSE SIVI SOĞUTUCUYU DA TAKABİLİR 16 DDR4 RAM FIFINE A6T MIKROFON 750W PSU DARK MARKASININ KASASI
  9. teavsen

750 watt ATX mesh kasa önerisi

Selamlar Mesh, Atx ve mevcutsa ARGB bir kasa arıyorum. İçerisinde 750 watt power olması da şart. 3070TI ve Amd Ryzen 7 5700x3D için 750 watt yeterli midir ?
  10. teavsen

3070ti için İşlemci önerisi

4.000TL 5600x 5.000TL 5700x 7.000TL 5700x3D 1728256142 Nasıl bir yol izliyim çözemedim bir kişi onu al birisi onu al birisi bunu al diyor kafam karıştı 😂😂
  11. teavsen

Uygun alınabilecek 750w PSU önerisi

Teknobiyotik'ten ilk defa alışveriş yapıcam güvenilir demi ? 1728255741 Kasa ile psu alsam daha uyguna mı gelir ?
  12. teavsen

onu düşünüyorum da 5700x kaç yıl götürür ? 1728255483 5700x3d ile 5700 arasında büyük bir fark var mı ?
  13. teavsen

Merhabalar Şu an bilgisayarımda amd ryzen 5 5500 var ve nereye baksam Galax 3070 TI modeli ile darboğaz yaşayacağımı söylüyorlar. Power supply değiştiriyorum yanında + işlemciyide değiştiriyim istiyorum. Önerilere açığım. AM4 anakartım + Sıvı soğutucum var.
  14. teavsen

Hocam gördüm ama nzxt konusunda sorun yaşar mıyım ?
  15. teavsen

Merhabalar Bilgisayarım oyuna girince ekranda gidip no signal hatası veriyor. Banada güç kaynağın yetersiz geliyor dediler. 750 watt bir güç kaynağı önerisi alabilir miyim ?
Geri