Telefonu değiştirmem lazım oradan gelecek paralar ile birlikte telefon almayı planlıyorum. İlanlarımı açtım eğer güzel teklif gelirse telefon karşılığında tüm sistemi vermek istiyorum.
yok işte taşınıyorum artık daha bilgisayarla vakit geçirmek istemiyorum Cuma'ya kadar satmam lazım ortalama bir fiyat ile ilan açtım bakalım teklif gelirse düşünüp satabilirim. Teşekkürler
benim neden kafamda 40k+ gibi bir fiyat oluşuyor çünkü daha güncel sistem sahibi arkadaşlarımdan daha iyi fpsler alıyor acaba bu yüzden mi öyle düşünüyorum ?
Selamlar
Mesh, Atx ve mevcutsa ARGB bir kasa arıyorum. İçerisinde 750 watt power olması da şart.
3070TI ve Amd Ryzen 7 5700x3D için 750 watt yeterli midir ?
4.000TL 5600x
5.000TL 5700x
7.000TL 5700x3D
1728256142
Nasıl bir yol izliyim çözemedim bir kişi onu al birisi onu al birisi bunu al diyor kafam karıştı 😂😂
Merhabalar
Şu an bilgisayarımda amd ryzen 5 5500 var ve nereye baksam Galax 3070 TI modeli ile darboğaz yaşayacağımı söylüyorlar. Power supply değiştiriyorum yanında + işlemciyide değiştiriyim istiyorum. Önerilere açığım.
AM4 anakartım + Sıvı soğutucum var.
Merhabalar
Bilgisayarım oyuna girince ekranda gidip no signal hatası veriyor. Banada güç kaynağın yetersiz geliyor dediler. 750 watt bir güç kaynağı önerisi alabilir miyim ?