500 TL bandında kablolu kulaklık arıyorum, işimi görsün yeter. Online oyun vs. oynamıyorum.
Kulaklıklar kulağımdan çok düşüyor ona uygun olursa iyi olur.
20 gram olan siyah agivayı 3 ay falan kullanmıştım gayet işimi görmüştü.Kokusu vs çok güzeldi.Birazcik sert oluyordu saçlar ama değiyordu.Mavisini gratiste bulabiliyorsanız onu almanızı öneririm.Ayrıca pudrayı çok fazla dökmemeli ve sık kullanmamalısınız yoksa saça yarardan çok zararı olur...
Lumberjack coop 5pr.
Kinetix foster tx 5FX.
Kinetix jersey tx 5FX.
Kinetix rugos tx 5FX.
Bu marka modellerden hangisini önerirsiniz
Önceliğim ayakkabının rahat olması çünkü ayağım taraklı,düz taban ve ayak başparmak çıkıntısı olduğu için ayağım 1-2 saat sonra ağrımaya başlıyor.
Merhaba bir arkadaşım ellerimin büyüklüğünden ve parmaklarımın uzunluğundan dolayı bir müzik aletine başlamamı tavsiye etti. Sanırım büyük eller vs daha avantajlı oluyormuş dediğine göre.
Piyano ve çello önerdi ama piyanolar daha çok hoşuma gitti.
Başlangıç için ucuz yollu ama kaliteli bir...
1000 TL civarı uzun süre üzmeyecek bir ayakkabı arıyorum.
Marka takıntım yok ama bilindik olursa da iyi olur.
Ayak numaram 44 ve bir onceki ayakkabım ayağımın taraklı ve baş parmagimin yanındaki kemik çıkıntısı yüzünden tam o kısımdan delindi, o yüzden geniş kalıp olursa daha iyi olur...
Türk Telekom kullanıyordum ama son zamanlarda yaşanan internet kesintilerinden dolayı değiştirme kararı aldım. Zaten süreside bitiyordu paketin.
Evde fiber altyapı yok sadece VDSL var, sorguladığımda 86 Mbps VDSL çıkıyor.
Netspeed'de 100 Mbps VDSL 330 TL gozukuyor. Uygun olması gözümü...
Gelecekte yani 2030 sonrasında bu bölüm iyi yerlere gelir mi yani işsiz kalma gibi bir durum olur mu?
Diğer forumlarda bu bölümün bilgisayar ve yazılımdan çok daha iyi olduğu ve geleceğin mühendisliği olduğu yazıyor. Bunlar doğru mu?
Yazılım ve PC mühendisliğinden ne gibi farkları var? Ayrıca...
Deniz tuzu spreyi kullanabilirsin
Toz waxlarida etki ediyor 2 yıldır kullanıyorum dökülme gibi bir sorun olmadi ve işimide gayet iyi görüyor.Sadece kullandığınız günün akşamında saçınızı yikarsaniz iyi olur.