Tecan isimli üyenin son içerikleri

1. Tecan

İşlemci Soğutucu Önerisi

r5 3600 işlemcim var stok fanı bildiğiniz gibi sıkıntılı işlemci soğutucu almak istiyorum 300 tl bütçem var biraz üstüne çıkabilirim...
  2. Tecan

20-25k Toplama PC Önerebilir misiniz ?

fiyatı düşük daha yükseğe çıkabilirim
  3. Tecan

olur farketmez
  4. Tecan

Bütçem 20-25k civarında monitörsüz bir pc önerebilir misiniz
  5. Tecan

350 TL Bandında Kulaklık Önerisi

James Donkey 720 yi düşünüyordum ama almadan belki bu fiyatlarda daha iyisi var mıdır diye bilgi almak istedim. Var mı önerileriniz ?
  6. Tecan

Smart acces memory çalışır mı ?

ASUS B 450M K anakartım var buna ben bu özelliği açsam bir şey farkeder mi ekran kartım 5600xt.
  7. Tecan

Bir güncelleştirme hizmeti kapatıldığı için yüklemeyi tamamlayamadık hatası

bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. 1604186051 ÇÖZÜM: sorunu msconfig yazıp hizmetlere gelerek devre dışı bırak sonra etkinleştir yaparak çözebiliyormuşuz
  8. Tecan

100 fps de kasma oluyor

amd 20.4.2 driver güncellemesinden 20.9.1 e geçtim ve cod warzonede 100 fps de gayet akıcı oynuyorken 20.9.1 de kasıyor anlamadım gitti msi afterburner 100 fps diyor ama oyun kasıyor ayarları yükselttim gpu kullanımı 100 e çıktı hala aynısı oluyor sorun ne olabilir
  9. Tecan

Bu simge ne anlama geliyor

Bu turuncu olan simge ne anlama geliyor ve nasil cozebilirim
  10. Tecan

Fps düşmesi ve oyunda beyaz karelerin gözükmesi

Normalde 200 fps lerde geziyordu bilgisayarım ama bugün ne oldu bilmiyorum birden 80 lere düştü ve 144 hertz monitörde çok kötü gözüküyor aynı kasıyor gibi sanki ayrıca oyunda beyaz kareler gözüküyor anlamadım gitti sorun ne kaynaklı olabilir sistem da2
  11. Tecan

Sorun ssd kaynaklı mı ?

Az önce konu açmıştım lolde 240 fps alırken 100 fps lere düştü diye occt açtım test yapmak için orada ssd m gözükmüyordu sonra crystaldiskmark ı indirdim açtım ondada ssd algılanmıyor dedi ssd toshiba rc500 ocz m2 ssd 1602845632 şimdi algıladı crystaldisk mark ama hala occt de gözükmüyor ara...
  12. Tecan

Lol'de 240 fps alan pc de 100 fps

lolde 240 fps leri gördüğüm pc de şuan 80 100 fps alıyorum ne oluyor
  13. Tecan

150 TL civarı klavye

Peki 150 160 civarina ciksak
  14. Tecan

150 TL civarı klavye

Normalde rampage kb r01 klavyesini kullaniyordum ama dun gece lolde sinirden vurdum sonra klavyenin isiklari yandi sondu bir daha da tuslari algilamadi aygit yoneticisinde bagli gozukuyor klavyenin num lock isigi da yaniyor fakat tuslar calismiyor ilk dedim belki bozulmamisir 1 2 saat ugrastim...
  15. Tecan

Kasa fanından gelen ses.

Kasamın fanından son günlerde sesler gelmeye başladı böyle pırpır gibi ses çıkarıyor düzeltilir mi nasıl düzeltilir? Corsair Spec Delta
Geri