bi kargo ptt ye teslim edildiyse, o artik ptt nin malidir.
26 subatta istanbul da teslim edilen baska bir kargom, 3 gundur istanbul ici geziniyor, teslimat 3 subat gorunuyor.
temudan alsaydim daha hizli ulasirdi
benim gibi usb ssd box uzerinde test edecek arkadaslara kolaylik olsun diye belirtmek istedim.
cihazi samsung megician uzeirnde aratinda seri numarasini, hatta kapasiteyi dahil okuyamiyor. buyuk ihtimal kasaya taksam sorunsuz gorecektir.
onun gerice crytaldiskinfi ile bakinca hersey gorundu...
18bine geldi 600luk kod ile. konuyu acan ve gelen urunu test edip gonlumuzu rahatlatan tum arkadaslarin emegine tesekkur edeiyorum.
paraf 6 taksit yapiyordu fakat is bankasini kampanyasini yazan arkadaslar sayesinde kart cikardim sabah. sanalla 4 taksit yapti pesine.
suan icin eticeret 1000tl...
coilwhine denen kapasitorlerden gelen ses anladigim kadariyla. hic takilmaya degmez. bircok firma artik bunu sorun bile gormuyor. oyunlarda ozellikle yukte ses yaparlar. karta zerre zarari olan bisey degil
Hocam bu sekilde dusunmeklede hataya duseriz. Neden...
İthalatcinin sermayesi deposudur. Deposundaki birimdir.
Ozellikle ithalatci sattigi anda yerine mal koyarki mali erimesin. Sattigi anda dolara cevirir veya dolar bazinda satar ki sermayesi erimesin.
Yani diyecegim o ki; araba fiyatlari...
hocam 1-2 sefer kendime dert mi ariyorum dedim yazarken, ama soz vermistim kendime, 1-2 arkadaslatan bu sekilde alinca kendilerine mutesekir olmustum. o yuzden degerkendirilebilir diye iadeden once paylasmak istemistim.
keske bu kadar uc noktalarda dusundurecek bi tecrubemiz hic olmasaymis...
Fe ile pro arasinda bariz fark ne var. Mesela ai ceviri vs kisitlama var mi
1762938839
Gordugum kablosuz saj birde hifi 96hz baskada bseiy goremedim. Birde duz siyah daha hos durmuyor mu
Gule gule kullanin hocam. Geneli bu sekilde oluyor.
Allah kotu niyetliyle karsilastirmasin. Son aldigim urunlerden birinde oyle bi seytanlik yakaladim ki, amazon yetkilisi bile sasirdi kaldi. Dikkat etmek lazim. Iyiye denk gemindiyse ne ala...