video su varda buraya atamadım.
İşde video izlerken duruyor çıkıyorum dosya veya proğramlara tıklıyorum açılan sayfalar içeriği gözükmüyor en son başlata bile tıkladığımda açılmıyor görev yöneticisi bile açılmıyor. Birkerede oyunda oldu oyunda her şey dondu bitki ve canlılar 10 sn kadar haraket...
Merhabalar. Monster tulpar v20.2 freedos aldım ve windows 10 pro flas dan kurdum 1 güb sonra vide izlerken bilgisyar (40 dk-4 saat aradı) kitlemeye başladı. Bi flim izliyorum ister internetden ister yüklü olandan belli olmayan bi aralıkta kitliyor bazen sadece maus haraket ediyor ama tıkladığı...
Bende 20.2 vardı dün iade için yolladım.
3 hüçreli de normalde 80 dk gidiyor ama az oyun flim izlesen 40 dk da biter 2.5 saat dede anca şarj oluyor. Sata yeri 3 vida denk geliyor 4 üncü uymuyor bilgin olsun.
Herkeze merhabalar monster tulpar v20.2 laptop uma önceden kullandığım harici hartdiskimi ilave taktım ama laptop bi görüyür bi. Kutusundan ayırıp taktım ve laptop hartdiski görmüyor ve bilgisayarı donduruyor kitliyor biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım
Herkeze merhabalar monster tulpar v20.2 laptop uma önceden kullandığım hartdiskimi ilave taktım ama laptop bi görüyür bi görmüyor ve bilgisayarı donduruyor kitliyor biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım
Herkeze merhaba monster tulpar serisi laptop almayı düşünüyorum. Oyun filim dizi için kullanacam. Oyunda ezik oyunları değil üst düzey oyunları oynamayı seviyorum. Ama monsterde 1660tli bi laptop 8900 tl alabiliyoriken sadece ekran kartı farklı rtx2070 modeli 12900 e satılıyor ve arada 4000 tl...
Beki bu 3 4 aylık durum sadece parasal düzelme içinmi bekle diyorsunuz yoksa
Beki bu 3 4 aylık durum sadece parasal düzelme içinmi bekle diyorsunuz yoksa yeni laptop lar içinmi