tehemilaa isimli üyenin son içerikleri

1. tehemilaa

MSI modern 15 F13MG-869XTR - lenovo IdeaPad slim 3 hangisini almalıyım

Msi daha iyi olucaktır ışıklı klavye geceleri film izlerken işinizi kolaylaştırır ve olurda oyun oynarsanız güzel fpsler verir
  2. tehemilaa

16 bin lira civarı sizce hangi laptopu almalıyım?(Bazı seçenekler)

Kendim kullanıyorum ve güzel bir pc . Oyun vs de oynarsan mc 200 fps üzeri rahat veriyor . Orta segment oyunlarda gayet iyi cs 2 50-60 fps arası ( sis atılınca düşüyor ) . Ama kod yazan birisi isen ram takviyesi yaparak daha rahat bir şekilde kullanabilirsin. O fiyata alına bilecek en iyisi...
  3. tehemilaa

Öneri 15-16 k civarı sıkıntısız oyun oynatacak tel lazım

Marka takıntım yok performansı iyi olsun yeter 1767718989 Poco x7 pro almayı düşünüyordum ama hem ısı problemi hemde Xiaomi nin reklam merakı beni uzaklaştırdı açıkcası .
  4. tehemilaa

Öneri 15-16 k civarı sıkıntısız oyun oynatacak tel lazım

Pubg , cr ve yeni çıkacak rust mobili oynata bilecek telefonlar nelerdir.
  5. tehemilaa

Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

Rally oyununu denedim bence mekanikleri çook kötü boş 5$ ziyan etme bence
  6. tehemilaa

Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

Hocam oyuna bir başlasanız öyle olmadığını anlarsınız. Bence deneyin ama siz bilirsiniz
  7. tehemilaa

Online ve hikaye oyun önerisi

https://store.steampowered.com/app/2215430/Ghost_of_Tsushima_YNETMENN_SRM/ Son zamanların en iyi oyunu
  8. tehemilaa

Öneri EN İYİ PES OYUNU HANGİSİ ?

2000 2021 2013 2018 en iyi oyunları bence
  9. tehemilaa

Öneri K40 - K50 gameing telefonlar alınır mı??

X7 daha iyi diyorsun yani
  10. tehemilaa

5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

https://store.steampowered.com/app/457140/Oxygen_Not_Included/ Dene bence
  11. tehemilaa

Stardew Valley kafatası mağarası hakkında

Kafatası mağrası hakkında ki olaylar bu kadar ama istersen beraber oynaya biliriz . Tekrar başlaya biliriz sıfırdan. Bende çok severek oynuyorum . İstersen beraber başlayalım aga
  12. tehemilaa

Oxygen not inculud benim favori oyunum bence bi dene aga güzel oyundur . Astroner uzay temalı keyifli bir oyun deneye bilirsin . Ucuz oyunlar teknik bilgi gerektirir oyunlar seni kendine çeker yani . Dene bence agam😊
  13. tehemilaa

Öneri K40 - K50 gameing telefonlar alınır mı??

Telefon almayı planlıyorum . Oyun oynamayı sevdiğim için " poco x7 pro ve k40 veya k50" arasında kaldïm sizce 15k max bütçeye ne alınır? K50 daha uygun gibi hissediyorum. Ne dersiniz
Geri