Dreamstar nova 2 next den daha iyi bir seçenek bence. Benzer fiyatlardayken nova 2 hem soğutma performansı olarak hemde chipset olarak daha iyi ayrıca üretici sei robotics next ise skyworth. Dreamstar güncelleme olarak daha uzun ömürlü olur.
Nextin ürünlerini sattım geri dönüş olarak sadece bir partide panel arızası çıktı 10 üründen 6 sında panel kısa devreye düştü sorgusuz ürünlerin panelleri farklı bir 0 panel ile değişti (fabrika yakın bana direk fabrikada değişti) . Satış sonrası çoğu firmadan iyiler bence. Anakart olarak şu...
Led sürücülerinde olan sorun yıllardır var bu Çin anakartlarını kullanan tüm markalarda olan bir sorun tamirhaneme gelen ürün çoğunluğu bu markalardan oluşmaya başladı artık. Belki insanımızın alım gücü düşmesi belkide bu ürünlerin diğer markalara oranla hızlı bozulması.
Aktüel ürünler mağazadan alınıyor hocam belki görmüşsünüzdür sabah BİM’im önünde kuyruk oluyor ürün almak için 😁
1785625467
Bu arada ürün çok kötü bilginiz olsun montaj hattı vs aşırı işçilik hatası mevcut. Kullanılan anakart en ucuz komponentlerden oluşuyor. Ledi besleyen sürücüler 1 yıl...
Normalde vida üstünde garanti etiketi olur da ilandaki modelde göremedim . Bazen garanti etiketini ısıtarak kaldırıp yeniden yapıştırıyorlar yani işten anlayan adamı bile kandırabilirler. Furmark vs testlere sok oyunda dene rdr2 gibi sıcaklıklar yüksek değilse oyundan atma çizgi çıkarma vs...
Bu cihaz yerine benzer paralara bt özellikle gözsüz mini hd cihazlar var alın kafanız rahat eder cihaz arkada kaldığı içinde estetik durur. Link vermiyorum reklam olmasın diye