TEKE59 isimli üyenin son içerikleri

1. T

bilgisayar boştayken işlemci yüksek performansta çalışıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda virüs yok biostan cpu core ratio dan cpu MHz ini düşürdüm 3600 e çektim şimdi boştayken boşuna hızını yükseltiyor basıl düzelteceğim
  2. T

f1 22 klavye ile araba dönmüyor uygun klavye ayarları

anladım evet cidden jeddah zor bir pist.biraz daha oynadım pistle alakalıymış teşekkürler
  3. T

bahreynde sıkıntı yok ama jeddahta sıkıntı var
  4. T

f1 20 yi klavye ile oynadığımda klavye ile araba dönüyordu ama f1 22 de dönmüyor hızlı virajları alamıyorum onu nasıl ayarlayabiliriz
  5. T

ryzen 5 3600x nzxt kraken m22 ile ısınma sorunu

öncelikle herkese merhaba benim sorunum başlıktaki gibi işlemci ısınma sorunu önceden pes 2020 de en fazla 75 dereceyi görüyorken şimdi 80 dercede sabit kalmaya başladı virüs var mı? diye şüphelendim ama kaspersky'dan pc'yi taradım hiç sorun çımadı. benim düşündüğüm kabloların sıkışık olmasından...
  6. T

Oyun önerisi rdr2 mi cyberpunk 2077 mi?

bilgisayarım çok iyi onda sıkıntı yok.sadece büyük bir çelişkide kaldım
  7. T

Oyun önerisi rdr2 mi cyberpunk 2077 mi?

arkadaşlar bir tane oyun alma hakkım var sizce rdr2 mi cyberpunk 2077 mi?
  8. T

Kasayı Monteli Bir Şekilde Getirirler mi ?

Arkadaşlar ben gametech colder kasayı alıcağım kasayı fanları ile monteli bir şekilde getiriler mi? psu ' yu monteli bir şekilde getirirler mi*
  9. T

Ferah Kasa Önerisi Fiyat Performans

peki iş görür mü?
  10. T

bütçe power supply ile en fazla 900TL 1604480537 bütçe 0-900TL arası power supply olursa
  11. T

arkadaşlar sistemimi topladım sadece kasa kaldı kasa konusunda kararsız kaldım.Kasa olarak ferah hava akışı olan bir kasa arıyorum yanında da power supplyi olursa sevinirim sistem özelliklerim: işlemci:ryzen 5 3600x ekran kartı:rtx2060s anakart:b550 ram:16 gb 3000mhz
Geri