Renkler ve zevkler tartışılmaz derler şimdi sen buna da kızarsın :) Kafana göre takıl, niye bana duymak istemediğin bir cevap yazdırmaya çalışıyorsun ki...
Dilediğini yapmakta serbestsin, sen tehdit edecen deyu biz bildiğimizi savunmayalım mı? Neden zoruna gitti ki bu konu bu kadar... İstersen konuyu tamamen...
Aslında sen kendi konularına bakınca her şeyi tiye alan yaklaşımların ve dalga geçer uslubun nedeniyle ve gerçekleri çarpıtarak aktarman nedeniyle pek...
Mutlaka vardır sonuçta pardus yeni sayılır piyasada ama şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Zaten diğerlerini biraz denemiştim, daha denemediklerim de vardır...
Dalga geçenlere bir örnek daha, sağlık alanındaki Pardus ve diğer çözümler:
https://pardus.saglik.gov.tr/
Şimdi siz kıskançlığınızdan veya kibrinizden...
Pardus çoğu devlet kurumunda kullanılıyor özellikle eğitim alanında, bilişim alanında sıkça kullanılıyor ve önemli veri merkezleri gibi yerlerde daha da üst...
Sıradan bilgisayarlarda var mıdır? Ben aslında sıradan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için öyle yazmıştım, el konsolları farklı bir dünya... Yani şimdi...
Gereksiz tartışmalara, saçma sapan iddialara cevap verecek vaktim yok...
Konumuza gelirsek, PARDUS işletim sistemini iyice süsledim :) Youtube indirebilen...