Beyler sistem yeni 5060ti 16 GB , 7500f var lakin CS2 de anlık droplar yiyor gibiyim FPS gayet iyi yüksek lakin lat yani gecikme değeri bazen 20lere kadar çıkıyor bazen 6.8lere düşüyor. Gelen ses dahi kesilir gibi hissediliyor . Ne yapmak lazım ne onerirsiniz. Oyunda akıcılık hissedemiyorum
Beyler faceit girmek için kendi sitesinde girmeye çalışıyorum, Steam bağla deyince seçkin durumuna sahip değilsin hatası veriyor. Girmek için hem oyun içi seçkin hemde faceit sitesinden premium (plus 71.99tl veya premium 137.99tl seçeneklerinden birini mi almak gerekiyor ) yoksa sadece faceit...
Beyler geçenlerde bı hazır sistem aldım da 5060ti ekran kartınin fanı kaplayan ufak jelatinleri vardı ama yüzeyi kaplayan jelatin yoktu ayrıca anakartta giriş soketinde koruyucu da yoktu ürün kullanılmış değil değil mi ? Garanti kağıdı falan da göremedim bu konuda durumunu nasıl öğrenebilirim...
Bende de benzer sorunlar vardı. Hatta PC açılana kadar restart atıyordum, birinde goruntu geliyordu. Açıldığında da zaman zaman sağ tuşa bastığımda masaüstünde AMD driver olmuyordu uygulamasına girmeye calistigimda da giremiyordum. Çözümüm şu oldu SATTIM