SteelSeries QcK Prism'i tercih ettim. Mouse, yüzeyinde çok rahat kayıyor ve istediğiniz yerde kolayca durdurabiliyorsunuz; optiği de gayet iyi okuyor. LED kontrolleri de çok kolay ve güzel; hiçbir noktasında ışık azalması veya sönmesi yok.
Öncelikle detaylı bilgilendirmen için teşşekkür ederim. Gönderdiğiniz Kensei markasının tasarımları çok abartılı geldi gözüme Wraith e biraz daha detaylı baktım ve fiyatlarının çok pahalı olduğuna karar verdim tasarımlarıda çok hoş gelmedi gözüme. Klasse de çok güzel hoş tasarımlar var ancak...
Razer Pro Click mini mouse kullanmaktayım çoğunlukla League of Legends oynuyorum arada bir hikayeli oyun ve FPS oyunları oynamaktayım hybrid ve mouse hareket alanımı kapsayacak bir mouse pad istiyorum Razer Gigantus V2 cloth ve SteelSeries QCK Prism cloth çok fazla tavsiye ediliyor ama Klasse...
ASUS ROG STRIX G614JV laptopum var, i7 13650HX işlemcili. Aygıt Yöneticisine girdiğimde Intel(R) Dynamic Tuning Technology Updater Component diğer aygıtlar kısmında sarı ünlem ve soru işareti ile görünüyor. BIOS'a girdiğimde Intel DTT çıkmıyor. ASUS'un kendi sayfasından driverı indiriyorum...
Bu konuyu daha sonra görüp aynı karşılaştırmayı yapacaklar arkadaşlar için o gün rog strix g16 2023 aldım 1 yıldır sadece ekranla ilgili sorun yaşadım onun dışında asla bir sorunum ve pişmanlığım yok tavsiye ederim
ASUS ROG STRIX G614jv laptopum var i7 13650HX işlemcili aygıt yöneticisine girdiğimde Intel(R) dynamic tuning Technology updater component diğer aygıtlar kısmında sarı ünlem ve soru işareti ile görünüyor. BIOS'a girdiğimde Intel dtt çıkmıyor. ASUS'un kendi sayfasından driver ı indiriyorum...
daha sonra bu yazıyı görebilcek arkadaşlar için mouse olabildiğince sesli ve 1000 hz yazıyor ama 500 hz mouse geri iade edip razer pro click mini aldım
hocam mouse tıklamaları daha sessiz oluyor silent switch tarzı donanımları oluyor bahsettiğiniz mouseların bazılarını araştırdım ve çok sesli olduklarını gördüm
Sessiz ve 1000 hz raporlama hızı olan kablosuz bir mouse arıyorum ve Aula sc580x e denk geldim 1000 tl fiyatı var gayet fiyat performans olarak geldi sessiz tıklama özelliği sayesinde internette yazılanın aksine paw3395 değil paw3311 veya paw3325 sensörü var sanırım. Alınır mı ? tavsiyede...
Ekranım 1920x1200 OBS'de bu ekran çözünürlüğünde yayın açtığımda hata veriyor. 1920x1080'e düşürdüğümde ise kenarlar siyah kalıyor ekranı tamamen doldurmuyor. Nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?