İade edebilirim sahibinden get ile aldım 2 gün süren var fakat AMD dediğim gibi uzağım tercih etmiyorum. Yani sizin dediğinize göre 2K fln fazla vermisim başka kimle konustuysam bu fiyat vermedi bende aldım fiyat olarak kazık değil ama uygun da dehil diye dusunuyorum normal 1K zaten sahibinden...
Keşke öyle demeseydiniz hocam ya ama çok arastirdim kaç kişi konuştum yok yani hepsi 18-20k istiyor AMD ekran kartlarına uzağım çok onlar ile kıyas yapmıyorum nvdia bazinda 5060ti fiyat çok uçuk
Bugün ikinci el zotac Amp 4060ti 16gb aldım test ve değerler bu şekilde fiziksel olarak da sağında solunda çizik ezik vs bir problem yok nediyosunuz değerler iyi bence kutu fatura tam 5 ay dağa garantisi var tek sorun yük altında biraz sesli çalışıyor ilk defa zotac kullanacağım. Ses biraz...
sıfır 5060 ti almak mantık olabilir aslında 16gb ileride ddr5 geçersem ona geçer ama 5600x 5060ti 16gb besler mi şuan ve 3070 aralarında nekadar fark olur biraz araştırmam gerek. son olarak sistemimde şuan darboğaz varmı yokmu bilmiyorum siteler yok diye göstiryor ama başka sebep ne olabilir acaba.
Arkadaşlar selamlar sistemim aşağıdaki gibi bazen bazı oyunlarda anlık takılmalar vs yaşıyorum özellikle bu aralar poe2 adlı oyunu oynuyorum. sizce sistemimde darboğaz veya başka bir sorun varmıdır ve ekran kartını güncellemek istiyorum 2.el bir ekran kartı alacağım ne almalıyım ddr5 olmadığı...