Ben de yedim zaten oradan geliyorum. Eylülün sonuna doğru buraya daha gelmeyeceğim gibi duruyor ancak buradaki seçenekler çok az. Orada 2020'de giriyordum o zamandan kalma gibi ancak yine de burası sakin denebilir.
Mavi forumdaki modla zaten bir defa laf dalaşına girmiştim. Orası ölü internet teorisi gibi.
Ama gerçekten 5 yılda Xenforo sürümü hariç güncelleme gelmeli bir zahmet.
Bu yüzden gelişmiyor zaten, güncellemeler gelse daha fazla kullanıcıya ulaşılır. Diğer forumlar 5 yılda çağ atlar, birkaç yılda buraya fark atarken burasının sabit kalması işte büyük engel.
1788111585
Kısmen biliyordum fakat tekrar baktım az önce. Kural 21 ve 22'yi kastediyosunuz. Dürüst olmak...
Ya yıl olmuş 2026, rapor sistemi vb var moderatör var o var bu var ama ifade yok! Adam kalitesiz çin ürünü öneriyor ben kızgın atıyorum ama bu da olay çıkartma potansiyeli olan bir şey.
Bu moderatörlerin diğer yerlerdeki gibi yazımla uğraştığı da yok, otomatik onaylanıyor konu...
E bu adamların...
Şimdi arkadaşlar, bu konuyu açarken amacım diğer forumların reklamını yapmak değil bu üzücü gerçeği hatırlatmaktır.
Bu forum Türkiye'nin sayılı ve en çok bilinen forumlar biri. Top 5 forum (SDN, TP, Mavi forum, DH ve burası) arasında benim için.
Laptop arşivi ve ikinci el bölümü avantajlarıyla...