Teknogram isimli üyenin son içerikleri

1. Teknogram

Da Forumun Diğer Forumlardan Geride Kalması Sorunsalı

Sürekli milattan kalma bitmiş sponsoru mu göreceğiz?
  2. Teknogram

Sen bana gay felan diye kastetmeye çalışıyorsan gerek yok, senin sade anlayışın tembellikse hele hiç gerek yok.
  3. Teknogram

Benim bilmem kaç günlük konularıma hiç cevap yok. Ama bulunuyor evet.
  4. Teknogram

Zaten yiyeceğim, bu malum. Ayrıca milletin iyiliğini istemek kaç zamandan beri ayaklanma oldu?
  5. Teknogram

Ben de yedim zaten oradan geliyorum. Eylülün sonuna doğru buraya daha gelmeyeceğim gibi duruyor ancak buradaki seçenekler çok az. Orada 2020'de giriyordum o zamandan kalma gibi ancak yine de burası sakin denebilir.
  6. Teknogram

Mavi forumdaki modla zaten bir defa laf dalaşına girmiştim. Orası ölü internet teorisi gibi. Ama gerçekten 5 yılda Xenforo sürümü hariç güncelleme gelmeli bir zahmet.
  7. Teknogram

Bu yüzden gelişmiyor zaten, güncellemeler gelse daha fazla kullanıcıya ulaşılır. Diğer forumlar 5 yılda çağ atlar, birkaç yılda buraya fark atarken burasının sabit kalması işte büyük engel. 1788111585 Kısmen biliyordum fakat tekrar baktım az önce. Kural 21 ve 22'yi kastediyosunuz. Dürüst olmak...
  8. Teknogram

Ya yıl olmuş 2026, rapor sistemi vb var moderatör var o var bu var ama ifade yok! Adam kalitesiz çin ürünü öneriyor ben kızgın atıyorum ama bu da olay çıkartma potansiyeli olan bir şey. Bu moderatörlerin diğer yerlerdeki gibi yazımla uğraştığı da yok, otomatik onaylanıyor konu... E bu adamların...
  9. Teknogram

Şimdi arkadaşlar, bu konuyu açarken amacım diğer forumların reklamını yapmak değil bu üzücü gerçeği hatırlatmaktır. Bu forum Türkiye'nin sayılı ve en çok bilinen forumlar biri. Top 5 forum (SDN, TP, Mavi forum, DH ve burası) arasında benim için. Laptop arşivi ve ikinci el bölümü avantajlarıyla...
  10. Teknogram

4 Aydır Geliştirdiğim Oyunumun Demosu Yayında

Muhteşem yaa😍
  11. Teknogram

Bu Sene Okul Yok Evdede Zaman Geçmiyor

Ahanda lazım olan bu!
  12. Teknogram

Aylık PC Kiralar Mısınız?

Bununla uğraşacağına taksitle PC alır daha iyi.
  13. Teknogram

Arc B580 Intel 225f Sistem Alınır mı?

Strong'u ilk kez duydum, turbox çakması bir marka olduğu malum. Onun dışında 7500F iyi bir tercih.
  14. Teknogram

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

NB çok iyi bir marka ancak nereden çıktı merak ettim doğrusu.
  15. Teknogram

Öneri 2000 TL Civarı Gamepad Önerisi

Hocam o tip oyunlar için PS düzeni daha iyidir. https://wraithesports.com/products/fantech-revolver-iii-oyun-kolu
Geri