Tek olayı taksitli olması bazı parçalar kaliteli değil kampanya ile daha iyi toplanır sistem motanjlıda gelmiyor artık siz montaj yapıyorsunuz tek tek toplasınıda aynı ben vatandan 1 hafta önce 5060ti 16gb ekran kartlı sistemi 37.5k aldım ona göre karşılaştırma yapın o zamanda bu sistemler aynı...
Hocam basit toplaması rahat birleştirirsin 7500f işe alacak olanlar sistemde yazmıyor ama vatan stok soğutucu gönderiyor bilginiz olsun ben aldım yakın zamanda
Arkadaşlar sıfırdan pc kendim topladım sorunsuz kurulumuna yaptım performans testler için ekran kartı işlemci sıcaklık değerleri bunları test için hangi uygulamar kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz
asus tuf gaming f15 (i5 10300h gtx1660ti 16gb ram 3200mhz olması lazım 256ssd tb hdd). sorun diğer oyunlarda da yaşanıyor. az önce zula oynarken yaşadım mesela. termal macunu en son 2 sene öncr değişti. bir de bu şekilde donduğu zaman bilgisayar hiçbir komuta yanıt vermiyor. güç tuşuna basılı...
i5 10300h gtx 1660ti 16gb ram 256ssd 1 tb hdd laptop cs go oynarken donuyor ekran git gel yapıyor hiç bir tuş çalışmıyor sıcaklık resimdeki gibi sorun nedir yaşan oldu mu yardımcı olur musunuz
Vatandan oem sistemlerden 5060ti 16gb versiyonunu düştü 35k anakart ve ssd özelleştirmesi ile 37k aldım fiyat olarak 5060 16gb en iyi fiyattı sistelere baktığında vatandan takip edip kovala derim bende senin bütçelerdeydim baya takip ettim