Arkadaşlar elimde garantisi 1 yıla yakın kalmış olan msi 4060 var değiştirme istediğim gow ragnarok ta ve rdr2 de bir tık daha fazla fps ve görüntü anlamında daha güzel ve kasvetli bir kart sizce geçilir mi ne yapılır üste 2k vereceğim 6750xt teklif flnda var ne mantıklıdır sizce psu 650w cpu i3...
Bende iki arasındayım cumartesi alacağımda 14 pro Antalya çarşıda ort 45 lira fln pil 90 üstü içi açılmamış 16 alırsam sıfır alıcam yüksek ihtimal kararsızım
Oyun konusunda nasıl olur hocam ileriki zamanda ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama rdrde düşük ayar 100fps aynı şekil ragnarok yada o civar alsa yeter bunları karşılarmı
Elimde laptop var 3 yıl oldu memnun etmiyor artık pek fazla kasa ile takas düşünüyorum benim laptopu özellikleri İ5 12500h rtx 3050ti 16 gb ddr5 Ram 512 gb ssd hp victus kasanın özellikleri altta
i3 14100f, RTX3050 8gb, 16gb Wi-Fi li oyuncu kasası
anakart, işlemci ve fan ramler, ssd, kasa...
Hocam maşallah çok güzelde ben zaten 144hz üzeri alamıyorum laptopta yanlış bilmiyorsam alabilsemde fps oyunu oynamadığım için biraz gereksiz olur diye düşünüyorum ayrıca 27 lazım bana