Merhaba, şöyle bir sıkıntı var apartman içinde çalarsın komşular rahatsız olabilir. Bu durumda ne almalıyım. Midi klavye gördüm, PC'ye bağlayıp PC'den çıkıyor sesi. Gerçekten bir fikrim yok bir yardımcı olabilir misiniz? Daha yeni öğreneceğim. En fazla 88 tuşlu var mesela. Ne kadar tuş iyi olur...
haklısın her şeyi düşünüm. zaten ekibe katıldığım n direk müthiş bir etkileşim oldu, yani network açısından patlama oldu. Ancak bazı gerçekleri vs. görmek lazım. İleride sınav zamanı gelince sıkıntı olursa, çünkü not ortalaması da önemli.
Merhaba, arkadaşımla konuşuyorduk bazı konular hakkında, öneri almak için buraya geldim. Bir bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi üniversite hala devam ederken 7 kişilik oyun ekibine katılıp bir oyun projesi için (bu projeden para vs. kazanmayacak, tek kazanacağı tecrübe ve network olur)...
Bilgisayar mühendisliği 1. Sınıfım. Ankara Kızılay da yüz yüze 80k ya 500 saatlik, 8ay süren, staj veya iş istihdamı sağlayan , kurs içeriği sıfırdan uzmanlığa python. Sizce mantıklı mı? Grup çalışmaları, projeleri olacakmış, 4 adet proje yapılacakmış.
Merhaba, tüm geçlerde olur gelecek kaygısı ben de bunlara benzer bir konuya değinmek istiyorum. Özel üniversite de ebeveyn tarafından beyaz yakalı memur olmaya zorlanarak 70k ya okumak. Ünilerin çoğu zaman kaybı zaten hele bir de para ile orla gidiyorsan daha bir zor oluyor o çocuk için. Sabah 9...
İpad pro 11 m2 sipariş ettim kalemiyle birlikte 28 878. Sizce ipad 9. nesil yetermiydi o da kalemiyle birlkte 13 878 ediyor. Çoğunlukla ders notu alacam, deers kitaplarının pdf leri üzerinde yazı yazıp not tutacam. Tabi arada yourube, film, çok nadir de olsa oyun belki oda. bu aradaki farkları...
Özellikle PDF üzerine not almak için ve normal not almak için kullanacağım. Arada çok nadir oyun oynarım belki hiç oynamam. 20k'ya kadar bütçe var. Aklıma iPad Air 5 geldi kalemini de ayrı alırım. Ama bunun da sıkıntıları 64 GB hafıza ve 60 Hz ekran depolama artmıyor. Gerçi not tutacağımdan çok...
Ankara da Apple Store var mı? Fizksel olarak gidip iPad Air 5 almak istiyorum ve eğer gidersem internet sitelerindeki öğrenci kampanyası gibi 2. nesil kalemi hediye verirler mi?
İnternetten baktımda, Apple Store'dan sipariş edince ürün yurt dışından mı geliyor yoksa Türkiye'den bir yerden mi diye merak attim. Eğer yurt dışıdan geliyorsa gümrük sıkıntısı oluyor gibi bir yazı gördüm de.
iPad Air 5 alacağım. Apple kendi sitesinde öğrenci indirimi ile birlikte 2. nesil kalemi bedava veriyor. Oradan sipariş etsem sorun olur mu? Yoksa Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden sipariş edince kalemi geliyor mu?