Selamlar
PC pubg oynarken 4-5 el atıyorum. Ardından oyun ve PC birden kitleniyor. Restarttan başka çözüm kalmıyor. Donanımların tamamı güncel. TP harici bir uygulama çalışmıyor. sıvı soğutmadaki ekran bile donuyor. Hiçbir harekete tepki vermiyor.
Yaşayan veya problem nerde yardımcı olabilecek...
Merhaba,
İşlemcim cinebench, cpu-z ve görev yöneticisnde 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci olarak görünüyor. Pc de bir problem olduğunu hissediyorum. Sistem yapılandırmasında 8 çekirdeğe çıkardım bios günce versiyonda. Bios configlerini default ayara getirdim yine olmadı. Problem nerde? bilen var...
Selamlar
PC pubg oynarken 4-5 el atıyorum. Ardından oyun ve PC birden kitleniyor. Restarttan başka çözüm kalmıyor. Donanımların tamamı güncel. TP harici bir uygulama çalışmıyor. sıvı soğutmadaki ekran bile donuyor. Hiçbir harekete tepki vermiyor.
Yaşayan veya problem nerde yardımcı olabilecek...
Merhaba,
pubg oynarken resimdeki gibi ışıklar çıkıyor. Farkettiğim bu olay sadece miramar da oluyor. Ek olarak resimlerdeki noktadan her geçtiğimde gerçekleşiyor. Bembeyaz ekran bile gördüm.
Bu neden olabilir?
Sistem:
9800x3d
9070xt
ddr5 ram
2k 180hz monitör
Merhaba,
Sistem topaladım ve montaj talep ettim. Kasa geldi ama tamperli camı açamıyorum. Zorlasam kırılacak diye çok müdehale de etmek istemiyorum. Bilen var mı?
Model:
[H3 id='GamePower+WarCry+Edge']GamePower WarCry Edge[/H3]...
Merhaba Arkadaşlar,
Evimde 200lük fiber internet bulunuyor. Download değeri 50mb gibi seyrediyor. Yaşadığım problemden bahsedeyim.
Telefonumdan ve pcden (Mac ve windows) örneğin bir siteye girdiğimde veya bir uygulamayı açtığımda geç yükleniyor. Sayfa yüklenme sayıyor. Örneğin Telefonda...
Merhaba,
Aşağıdaki sistem için MSI MAG A850GL PCIE5 850W modelini aldım. Bir sorun olur mu? Problem yaşayacağım bir durum oluşur mu?
MSI PRO X870-P
R7 9800X3D
Sapphire Nitro+ 9070 XT
Lianlı 360mm soğutucu
6X lianli Fans