TeknoPiyon isimli üyenin son içerikleri

1. TeknoPiyon

Çözüldü✓ 2. monitöre ekran kartından görüntü gelmiyor

güncel sürümü de yükleyemiyorum hiçbir şekilde
  2. TeknoPiyon

Çözüldü✓ 2. monitöre ekran kartından görüntü gelmiyor

2. monitöre ne yaparsam yapayım görüntü gelmiyor dün sürücü güncelledim her şey başarılıydı ama görüntü asla alamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  3. TeknoPiyon

Stripe Üzerinden Ödeme Yapamıyorum

Kartın troy mu?
  4. TeknoPiyon

Tab S10 Ultra vs S11 Ultra vs iPad Air 13 M3 hangisi alınır?

hocam selamlar benim tek korkum ben şu an iphone kullanıyorum ekosistem olarakta tamamen apple kulaklık telefon saat kullanıyorum hani ekosistem bağlantısında sıkıntı olur mu 11 inch almaya karar kıldım 13 14.6 biraz dazla büyük geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
  5. TeknoPiyon

Yardım 15inc mac air mı yoksa 14inc mac pro mu lütfen yardım edin

windows kesinlikle aldırmayın üniversitede tahmin ettiğiniz kadar ağır işlemler yapılmıyor bunu da bilin mac pro aldırabiliyorsanız tabii ki mac pro aldırın 1759007232 Makine Mühendisliği vb düşünüyorsanız windows şart olabilir bölümünüze bağlı her şey bilginiz olsun
  6. TeknoPiyon

🔥İndirim Xiaomi Pad Mini + Kalem 18.999 TL

ben de trackpadli olsa direkt onu alıcaktım hocam da yok şu anda ve globalde de yok gözüküyor baya üzdü ipad air m3 + klavye gibi duruyor şu anda
  7. TeknoPiyon

trackpad şart hocam ya laptoptan vazgeçip mouse olmadan yaşamak istiyorum bir tık kafam ipad'e kaymaya başladı gibi ama s10 ultra ve trackpadli klavyesi de çok cezbedici şu anda ikisi arasında kaldım
  8. TeknoPiyon

Trackpadli klavye alıp laptopu tamamen ortadan kaldırıp excel arada sırada edit yapabileceğim derslerde not tutabileceğim bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum özellikle dizi ve film izleyeceğim
  9. TeknoPiyon

s11 ultra ile arasında 600 tl var ancak trackpadli klavye tr de ve globalde yok bana aşırı şekilde trackpadli kılıf gerekiyor kafam bir yandan da ipad air m3 de kaldı o mu s11 ultra mı yada s10 ultra mı ne dersiniz?
  10. TeknoPiyon

S10 Ultra mı Honor magic pad 2 mi peki?
  11. TeknoPiyon

hocam olay yataktayken falan klavye tutmak istememem tamamen ve kullanım açısından üzerine not alabileceğim bir şey istiyorum laptopta not alamıyoruz maalesef
  12. TeknoPiyon

hocam aslında klavyeli ağırlığını kontrol ettim bugün s10 ultra + kılıf ile 1.7kg falan oluyor sanırsam laptopum 2.5 şarj aletiyle 3'e yakın bir şey oluyor tabletlerde yurtdışı ve tr fiyatları birbirine çok yakın hocam sadece kdv farkı var?
  13. TeknoPiyon

13 inch düşünüyordum hocam aslında ama 11 yeterli olur mu ki?
  14. TeknoPiyon

Selamlar, Bir süredir yanımda laptop taşımaktan sıkıldım. Hem cihazın ağırlığı hem de şarj aletini sürekli götürmek beni yormaya başladı. Bu yüzden artık günlük işlerimde klavyeli bir tablet kullanmayı düşünüyorum. Temel kullanımım film ve dizi izlemek, derslerde PDF ve not takibi yapmak, ofis...
  15. TeknoPiyon

TOGG Satışları Neden Düşüyor?

Aslında satışların düşmesinin temel sebebi, 1 milyon TL’lik vade farksız kredi imkânının sona ermesi oldu. Çevremden de gözlemlediğim kadarıyla, TOGG almak isteyen kitlenin büyük bir kısmı bu fırsat sayesinde adım atmıştı. Bu imkan ortadan kalkınca birçok kişi vazgeçti. Isı pompası konusu bana...
Geri