Merhaba.
Benim ihtiyacım yok ancak çevremde Numlpad i olan mekanik klavye arayanlar var. Son gümrük olaylarından sonra yurt dışı fiyatları ne oldu baya bi...
PSU arkalarda kaldığından sistemde görmenin en zor olduğu parçalardan birisi. Attığınız PSU lar iyi ancak fiyatları hak etmiyorlar.
Tavsiyem bütçeyi de çok...
Panther, 4070S de soğutma olarak tatmin eder ancak iç kalitesini pek beğenmiyorum. Gainward genel olarak Palit den zayıf
(Palit ve Gainward aynı kartı...
EVGA FTW3 ler ROG, Suprim gibi A tier modeller ile koşan bir modeldir. Model bazlı konuşacaksak evet alınır ancak ikinci elin nasıl bir yer olduğu malum.
alinabilir daha yuksek hiz isterseniz drami olmayan fakat dram gibi calisan hmb si olan wd blue sn580 alabilirsiniz hiz olarak 2 kat hiz alirsiniz fiyati...
Ayrı ayrı almak istersen Zoko Amiral DK431 1800₺ dolaylarındaki en büyük kasa olabilir.
PSU olarak yakın zamanda bir arkadaşıma GamingGecesinden Bitfenix...
Ben iki fanlı giriş modellerinden ziyade bir alt versiyonun biraz orta veya üst seviye modellerini tercih eden tiplerdenim ve zaten üst seviye bir kart...
Fena değil. Herkesin dediği gibi 7900 GRE de denk geliyor ancak 7900 GRE ve 7800 XT nin arasında kafaya takacak performans farkından ziyade "aynı fiyatta...