valla bende 2-3 gün önce buldum :D olabilir 2 sinede bakmak en doğrusu olur. Bundan sonra sizin attığınız tier listede bakıcam.
1740183394
sabırla psu...
Göründüğünden çok daha fazla detayı var ama kısayol olarak şunu atayım.
Kıyaslama yapacağında not varsa ona bak veya Tier ına bak. Normalde bu yöntem pek...
Şu an en fiyatına yakışır 750w şu :
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-element-hp1-m750br-h12s-750w-fiyati,674788913.html
Ucuza kaçmam...
Farklı forumlarda "=ZalımFerguson&o=relevance']ZalımFerguson" un deneyimlerine göre konuşuyorum. Bende Colorful anakart kullanmıyorum / zorunda kalmadıkça...
ne gibi drivera ihtiyaç duyuyorsunuz? anakartım asus olmasına rağmen kendi sitesindeki driverlar çoğunlukla güncel olmuyor veya geç yükleniyor. windows veya...
Bunu da Ai ile çözmeye kalkışırlarsa şaşırmayın.
"Aİ ile PhysX sistemini cloud da sunuyoruz. Bu sayede (hem kendimize bağımlı, hemde ucuza kaçabiliyoruz)...
Bütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.
Donanım olarak iyi, yazılım...
Cüzi bir ücrete kasamı Zoko Amiral Black olarak güncelleyip Enermax'ın alıntıladığınız soğutucusunu aldım 5600 için fazla abartı olduğunu biliyorumda...
Fan kablolarına fazla hakim değilim ancak sırf ARGB portu için +2K vermek mantıksız. Özellikle ileride AM5 geçeceksen.
Bildiğim kadarıyla ARGB kablosu...