Telefonunu Çıkra isimli üyenin son içerikleri

1. Telefonunu Çıkra

Furmark testi sonuçları

(RTX 4070 S Windforce O.C. vaad ettiği değerler) Memory normal de Core bana da düşük geldi. Kartın sıcaklıkları normal. Bunun sebebi Furemark ayarların olabilir şu konudaki gibi çözümleri vardır muhtemelen.
  2. Telefonunu Çıkra

SAPPHİRE VS GİGABYTE 9070XT

Techpowerup
  3. Telefonunu Çıkra

Yok hocam istediğin teste koy 2000-2500 Rpm leri geçtiği an kasaya şu bakışı atman gerekiyor. 5090 gibi tüm modelleri anırtan GPU da bile devirler şu şekilde. Benim gördüğüm en rezil kart şu mesela :
  4. Telefonunu Çıkra

5070 ti marka farkı varmı

Direk en ucuz+en iyi GPU lardan birisini önereyim. Windforce, Ventus(shadow) falan bunlar darmaduman eder. https://www.incehesap.com/colorful-igame-geforce-rtx-5070ti-ultra-w-oc-gddr7-256bit-oc-16gb-v-16gb-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-80511/?v=1.65.5
  5. Telefonunu Çıkra

4000 rpm çok abes geldi hocam ondan şaşırdım. Normalde GPU lar 2000+ RPM leri gördüğünde işkillenme başlıyor.
  6. Telefonunu Çıkra

Furmark testi sonuçları

Windforce genel olarak en ucuz modeller arasında. Buna dayanarak ; Fan RPM leri, eskidiğini de var sayarsak normal. Sıfırları bile 1800+ rpm lere çıkma eğiliminde. Diğer değerler de bu videodakinden fazla uzaklaşmamış.
  7. Telefonunu Çıkra

Yukarıdaki cevap + şu konu ve altındaki yorumum karşılaştırman için işine yarar : https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-9070xt-furmark-test-sonucu.1085781/#post-9746625 1748293708 4440 RPM o.O2
  8. Telefonunu Çıkra

Öneri Fikirlerinizi Merak ediyorum (işlemci soğutucu)

Sıvı soğutmaların 2. el fiyatları ne alemde? İlana "bakıma htiyacı var" diyerek iyi bi fiyata koyarsan muhtemelen Assasin den daha iyi fiyata gider. Kaldı ki AİO ların geneli prensin olarak sakat olduğundan hava soğutmaya geçmen kafa rahatlığı sağlar.
  9. Telefonunu Çıkra

Palit RTX 5060 14.999 TL

@-Mehmet- @NanoSuit Yapılan şey tam olarak markacılık değil. İnno3d ye laf ettirmem o gayet iyi ancak Gainward ve Palit in Python/İnfinity III modellerine ve Dual/ghost larına karşı bende çok katıyım. Bunları tavsiye etmem testlere bakarsanız anlarsınız. RTX 40 da RTX 50 de rezil rüsva...
  10. Telefonunu Çıkra

❌İndirim Bitti! ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128 Bit 18.999 TL

20k ya rahat rahat 16GB 5060 Ti buluyor olabilmemiz gerekiyordu. (Şu an sadece İnno3d var geri kalanın alayı 25k ya çıkmaya bahane arıyor) 8GB 5060 Ti ın 15k dan çok fazla uzaklaşmaması lazım. Rakibi RX 7700 XT malum :)
  11. Telefonunu Çıkra

Mavi Ekran Sli 1080 ti yapmak mantıklı mı?

1- Çift GPU herhangi bir kartta verimsiz. Belki RX580 8GB mantıklı olur, o da elinde varsa ve GPU alacak paran yoksa falan. 2- GTX10 serisi driver desteği kesildi. 3- PSU 💀 4- Teknoloji eksikliğini örtbas edemez. (Mejburi RT, mesh shade vb.) 5- 1080 Ti günümüzde overrated olduğundan fiyatı uçuk.
  12. Telefonunu Çıkra

Youtube yanıtlarım gitmiyor! Çözümü nedir?

Şöyle bi yanıt verdim tartıştığım kişiye. CTRL F den en yeni diyerek bulabiliyor musun? EDİT : Farklı bir hesapla bakınca gözüküyor. 1747164133 Feedback yolladım Mail den cevap bekliyorum. Farklı bi konuda cevap gelmişti.
  13. Telefonunu Çıkra

O da ayrı garip. Kanaldan engellensem orada da gözükmezdi.
  14. Telefonunu Çıkra

Merhaba. Youtube yorumlarında yanıtlama özelliği var ancak ne hikmetse kafasına göre çalışıyor. Birisine yanıt verdiğimi sanıyorum, etkinlik geçmişinde ve kendi ekranımda o yorum orada ancak farklı bir hesapla, tarayıcıyla, mobil uygulamayla falan denediğimde orada hiçbir yanıt gözükmüyor. Hatta...
Geri